overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 bereikt de iets makkelijkere manier om te kunnen promoveren!

SSS’18 bereikt de iets makkelijkere manier om te kunnen promoveren!

Gepubliceerd op 26 mei 2019 om 21:38

Ook al was het de laatste wedstrijd van de competitie , toch stond er nog van alles op het spel. EVVC uit Vinkel moest winnen om nacompetitie te voorkomen en SSS’18 moest zich inspannen om op de 2e plaats te eindigen van de competitie.

Dat had allemaal te maken met welke tegenstander je te maken krijgt als je promotiewedstrijden moet gaan spelen. Het werd uiteindelijk een 3-2 overwinning voor SSS’18 en omdat Real Lunet met 5-0 verloor van DAW was de tweede plaats voor SSS’18 een feit.

Reeds na 12 minuten stond SSS’18 al met 2-0 voor. In de 8e minuut werd een diepte pass op links op Koen van Bree gelanceerd. Koen keek en zag Bas Joosten fel vooruit komen en hij plaatste zijn voorzet perfect op de schoen van Bas en die kon alleen maar raak schieten. Volgens het boekje! In de 12e minuut was het weer Bas Joosten, die op rechts doorbrak. Ook hij keek en zag Koen Voesten volledig vrijstaan en plaatste de bal op Koen en die wist ook met deze kans goed om te gaan: 2-0

EVVC zag het onweer al dichterbij komen en gooide alles over een andere boeg. Twee spelers werden geofferd om toch alles op de aanval te gooien en SSS’8 kreeg een zee van mogelijkheden, maar ging daar niet goed mee om. EVVC voelde de mogelijkheden dichterbij komen en reeds in de 33e minuut was het invaller Edgar Glaudemans, die scoorde.2-1

In de 53e minuut in de tweede helft was het weer raak. De andere invaller Mark van de Ven scoorde de 2-2!De wedstrijd werd alleen maar spannender en zowel EVVC als ook SSS’18 kregen kansen, maar gescoord werd er niet. Tot in de 89e minuut. Toen was invaller Willem Verstraaten, de zoon van bestuurslid Toine, die in een scrimmage de 3-2 wist te scoren. Vader en zoon hadden elkaar nog gestimuleerd want Toine had in zijn eerste wedstrijd bij SSS’18 ook de winnende treffer gemaakt. Pa en zoon zaten op dezelfde goflengte!!

Zondag begint de nacompetitie en in de bestuurskamer gonsde het al van de geruchten dat het een thuiswedstrijd tegen Caeser uit 2G zou worden. Wij verwachten U ook.


«   »