overloon nieuws

Home » Nieuws » Real Lunet behoorlijke sta-in-de-weg voor SSS'18; Bas Joosten: 'Kampioenschap komt Erp toe'

Real Lunet behoorlijke sta-in-de-weg voor SSS'18; Bas Joosten: 'Kampioenschap komt Erp toe'

Gepubliceerd op 5 juni 2019 om 19:10

OVERLOON – SSS'18 speelt in de nacompetitie wéér een thuiswedstrijd. Naar De Raay komt donderdag Real Lunet uit Vught. De Vughtenaren begonnen de competitie onopvallend, maar hadden een ijzersterk eindschot. 

Vooral de terugkeer van de gekoesterde Arda Havar heeft een grote bijdrage geleverd aan het sterke slotoffensief van Real Lunet. Aanvaller Bas Joosten van SSS'18 weet als geen ander dat de zes punten die SSS'18 pakte tegen Real Lunet in de reguliere competitie geen enkele garantie bieden voor zondag.

Door: Peter Kuijpers

Bas Joosten heeft er nog een beetje de pee in ondanks dat zijn team uiteindelijk met 4-1 won. Joosten: "We hadden het nooit zover moeten laten komen. We hebben alle kansen gehad om het vóór de verlenging af te maken." 'Als' is een verboden woord in voetbal maar 'als' SSS'18 het karwei op 19 mei in de beslissing met Erp toen had afgemaakt was de wedstrijd donderdag niet nodig geweest. "Dat klopt, maar dat kampioenschap komt Erp toe. Ze waren er klaar voor alles was daarvoor in gereedheid gebracht. Ze waren die zondag beter, klaar uit. Daar moeten we niet meer op terug komen. Donderdag komt Real Lunet naar hier, daar gaan we ons op focussen." lees meer op bron:https://www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/voetbal/153308/real-lunet-behoorlijke-sta-in-de-weg-voor-sss-18?redir


«   »