Doe mee met de langste fanfare en Meld je snel aan!

Gepubliceerd op 26 juni 2019 om 18:54

Want deze week is de laatste kans om je nog aan te melden......en die aanmelding daar gaat het ons om!!!

We krijgen veel enthousiaste reacties, maar hebben nog niet voldoende aanmeldingen op onze website. Want als we dan met de langste Fanfare door Venray gaan trekken, dan willen we natuurlijk ook wel dat het een ECHTE  lange fanfare zal zijn!
En daarvoor hebben we dus ook echt jouw aanmelding voor nodig!

Om De Langste Fanfare te laten slagen, zullen er voor 1 juli nog 40 aanmeldingen bij moeten komen. Lukt dat niet, dan zijn we helaas genoodzaakt om De Langste Fanfare af te moeten blazen en zal het niet doorgaan. Iets wat wij van Schijt aan de Grens en Die Verdammte Spielerei ontzettend jammer vinden.

Dus iedereen... met instrument, trom, vaandeldrager, als majorette of wie een deuntje kan fluiten EN wie zin heeft in een leuk feestje: meld je snel aan op schijtaandegrens.nl/langste-fanfare/!!

WE ZIJN OP ZOEK NAAR EEN PIPOWAGEN OF SRV WAGEN!

Onze locatie in Venray, Stadspark bij het Mgr. Goumansplein wordt omgetoverd tot een zalige plek. Zo willen we een pipowagen of SRV wagen gebruiken voor een optreden.

Echter de wagen die we hebben blijkt te klein te zijn.

We zijn dus op zoek naar een grotere....
Wie kan ons hieraan helpen?

Want naast de prachtige ligging levert een mooie aankleding ook een grote bijdrage aan het beleven van de Zalige Zonde!

Stuur een berichtje naar info@schijtaandegrens.nl of laat het ons weten op Facebook!

    https://schijtaandegrens.nl/

Een video over De Langste Fanfare door Die Verdammte Spielerei. Deze opvoering gebeurde op 3 juni 2017 in Roeselare ter ere van 20 jaar cultuurcentrum De Spil.