overloon nieuws

Home » Nieuws » Samenspeeltuin Overloon ontvangt €623,45 van de Plus

Samenspeeltuin Overloon ontvangt €623,45 van de Plus

Gepubliceerd op 24 augustus 2019 om 09:16

Overloon: De afgelopen maanden konden de bezoekers van de Plus in Overloon en Vierlingsbeek hun statiegeldbonnetjes doneren aan de speeltuin in Overloon. Dit hebben de mensen dan ook massaal gedaan, want er is voor maar liefst €623,45 gedoneerd. Daarbij komt nog dat NSGK met dank aan de plusregeling dit bedrag mag ophogen met 50%, omdat de speeltuin een samenspeeltuin is.

Alsof dit niet al heel goed nieuws is, kreeg de speeltuin ook een heleboel planten gesponsord van vd Lockant potcultuur uit Haps en champigonmest van composthandel Fleuren-Alders uit Sambeek.

Tot slot gaan de 6 leerlingen van de mikadoschool uit Gennep vanaf woensdag stage lopen in de speeltuin, zodat de speeltuin altijd netjes en onderhouden blijft. Deze 6 leerlingen starten op 28 augustus en werken dan in de speeltuin iedere woensdag van 9 tot 11;30 onder begeleiding van de leerkracht. Verder zoekt de stichting nog enkele vrijwilligers die zouden kunnen en willen helpen op deze ochtenden. Heb jij affiniteit met kinderen met een beperking, werk jij graag buiten en begeleid je graag 2 kinderen bij een groentaak in de speeltuin, neem dan contact op met de voorzitter van de Stichting, het nummer is 0619066949

voor de foto’s en info van de Speeltuin in Overloon klik hier op


«   »