overloon nieuws

Home » Nieuws » Overloon begroette Flipje op wielen

Overloon begroette Flipje op wielen

Gepubliceerd op 4 september 2019 om 17:11

Het uitstapje van Flipje op wielen naar Overloon is een doorslaand succes geworden.In de omgeving van de Brabantse plaats was het met een korte en langere toertocht volop genieten van de fraaie bossen en bloeiende heide.

De ritten werden afgewisseld met een uitgebreide lunch bij Pannenkoekenhuis Museumzicht. Een stralend zonnetje begeleidde de deelnemers tijdens de tochten door de natuurgebieden.

Alvorens in Overloon te arriveren waren zorgvuldige maatregelen getroffen voor het vervoer. In dit geval de deelnemers met een bus, de scootmobielen met een vrachtauto. Met het in- en uitladen was echter wel de nodige tijd gemoeid. Eerdere jaren waren de tochten buiten de regio een groot succes. De trip naar Overloon maakte daarop geen uitzondering.

De parkeerplaats bij de sporthal Westroijen vormde deze keer de vertrek- en aankomstplaats.In Overloon kon in de omgeving van het oorlogsmuseum worden uitgeladen en opgesteld.De route in de ochtend leidde door een lommerrijke omgeving en bij terugkomst door het centrum van Overloon. In de middag stond de bloeiende heide centraal in het programma. Het traject bood daarnaast uitzicht op een aantal bezienswaardigheden en in de landelijke sfeer.

De stoet van Flipje op wielen genoot veel bekijks. Tal van Brabanders bleven even stil staan langs de kant om te applaudisseren, zelfs om spontaan te juichen. Onderweg regende het spontane begroetingen van passerende fietsers. In een aantal gevallen reden belangstellenden mee om te informeren. Kortom, Overloon begroette Flipje op wielen met respect en vooral spontaan.meer foto's op bron:http://www.flipjeopwielen.nl/index.php


«   »