overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 hard met de neus op de feiten gedrukt!

SSS’18 hard met de neus op de feiten gedrukt!

Gepubliceerd op 23 september 2019 om 19:00

Al na 6 minuten keek SSS’18 tegen een 0-2 achterstand aan. Als je dan net in de 1e klasse weer acteert, speel je misschien op dezelfde wijze als je ook in de tweede klasse gewend was.

Positief is dat je snel in de gaten hebt dat je uit een ander vaatje moet gaan tappen! Maar uit welk ander vaatje? Dat gaan we de komende weken ontdekken.
In de 4e minuut was het Lars Toonen, die op links goed doorbrak en schitterend raak schoot: 0-1 en 2 minuten later was het Maik Storken, die zich sterk maakte en zich goed vrij speelde om vervolgens de tweede te scoren: 0-2. Hoe gaat dit verder denk je dan en het was gelukkig dat in de 12e minuut Thomas Botden tegen de keeper op schoot. Dus er ontstonden toch kleine kansjes. Zo ook in de 20e minuut. Iedereen schreeuwde om een handsbal, maar de scheidsrechter reageerde heel laconiek: De grensrechter heeft niet gezwaaid dus….niets aan de hand. Of kan de scheidsrechter ook zijn eigen beslissing nemen? Geen strafschop dus en 6 minuten later lag de 0-3 al achter Thomas Massop in het net. Wessel Ronckers brak op rechts door en in de korte hoek schoot hij raak: 0-3. En 7 minuten later was het weer raak. Maar nu ten gunste van SSS’18. Bas Joosten kreeg de bal en tikte hem terug op Koen Voesten en ook Koen wist het net te vinden: 1-3. Maar weer 7 minuten later was het alweer 1-4 door Milan Lemmens. Frank Hendriks kwam te laat om in te grijpen en Milan schoot onberispelijk raak.
In de rust moest trainer Ruud Vermeer ingrijpen. Hij deed dat ten koste van Frank Hendriks. Hendrik Verstraaten was zijn vervanger en SSS’18 probeerde meer druk uit te oefen en meer in de diepte te spelen met twee spitsen. Het spel van SSS’18 werd duidelijk beter, maar ook Susteren bleef goed voetballen en was in feite ook de betere ploeg. In de 75e minuut deed Ruud Vermeer nog een verwoede poging verandering in de stand te brengen. Ken Wijenberg en Bas Joosten werden vervangen door de nieuweling Ser van Es en Bart Deriet. Twee snelle spelers, die zich enorm inzetten en iedereen hoopte dat SSS’18 toch een doelpunt kon scoren, maar ook zij konden geen potten breken en dus viel de goal aan de andere kant. In de 82e minuut wist de voorzitter van de vereniging Kevin Hoffmans de 1-5 op het scorebord te zetten. Zeven ploegen hebben gewonnen en ook 7 ploegen hebben verloren. Hoe zal deze competitie zich ontwikkelen? SSS’18 moet zondag naar Veritas, een ploeg die ook vandaag verloren heeft. Liggen daar kansen? bron:https://www.sss18.nl/


«   »