SSS’18 moet na promotie wennen aan niveauverschil

Gepubliceerd op 2 oktober 2019 om 17:21

OVERLOON - Het is de voetbalsters van SSS’18 niet gelukt om de eerste thuiswedstrijd in de eerste klasse D met een overwinning af te sluiten.

De Rotterdamse studentenclub Antibarbari was met 0-1 te sterk. Een terechte uitslag, concludeerde trainer Marcel Nillissen van de ploeg uit Overloon.

Door Louise Arnoldussen 29-09-19,,,De eerste helft konden we nog prima meedoen. We hebben een paar goede kansen gehad. Loes van Bree kopte uit een corner net op de lat,’’ vertelde de coach van de gepromoveerde ploeg na afloop. ,,De tweede helft waren we minder scherp. In die fase maakt de tegenstander een doelpunt. Het laatste kwartier hebben we nog geprobeerd om te scoren, maar dat is helaas niet gelukt.’’ Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/sss-18-moet-na-promotie-wennen-aan-niveauverschil~aefe3a32/