overloon nieuws

Home » Nieuws » De Ster uit Stein werkt zich van de onderste plaats af!

De Ster uit Stein werkt zich van de onderste plaats af!

Gepubliceerd op 6 oktober 2019 om 21:58

De Ster uit Stein was met SSS’18 vanuit de tweede klasse toegetreden tot de eerste klasse zonder er een beslissende wedstrijd voor te spelen! Na twee wedstrijden stonden beide ploegen met 0 punten samen met Venray onderaan.

De weersomstandigheden waren vandaag verre van ideaal, maar daar hadden natuurlijk beide ploegen last van. De Ster uit Stein had er minder last van. Alhoewel SSS’18de eerste scoringskans kreeg, maar die mogelijkheid niet in een doelpunt kon omzetten, was het in de 23e minuut toch De Ster dat de 0-1 op het scoringsbord liet verschijnen. Jeroen van Meijel had daar wel de hulp van zijn hand nodig, want hij hield Stan Venhuizen vast, maar de scheidsrechter wuifde elk gebaar weg en besloot het doelpunt goed te keuren 0-1

In de 40e minuut was het weer Jeroen van Meijel, die een opnieuw geboden kans in een doelpunt wist om te zetten:0-2

Bij het begin van de tweede helft had trainer Ruud Vermeer Frank Hendriks vervangen door Rik Alders, die goed inviel.

Toch was het in de 66e minuut Giel Pereij, die na een goede aanval de 0-3 liet aantekenen. Deze linkerspits was een aardigheid om te zien en hij was levensgevaarlijk. SSS’18 bleef wel actief om verandering in de stand te brengen, maar het wilde niet meer lukken. En dat De Ster in de 90e minuut de einduitslag 0-4 bepaalde was meer voor de statistieken.

Zondag speelt SSS’18 uit tegen ZSV uit Zeilberg, dat inmiddels op de tweede plaats staat. Ook dat zal weer een groot karwei worden, maar alles is mogelijk.


«   »