overloon nieuws

Home » Nieuws » Getuigen gezocht van inbraak bij ZooParc

Getuigen gezocht van inbraak bij ZooParc

Gepubliceerd op 15 oktober 2019 om 15:09

Overloon - Op dinsdag 15 oktober werd er tussen 03.45 uur en 03.55 uur ingebroken in het hoofdgebouw van een dierentuin aan de Stevensbeekseweg.

Ter plaatse heeft men een raam geforceerd en binnen zijn diverse deuren opengebroken.Na het ontvangen van het inbraakalarm, was het niet helemaal duidelijk of de daders al weg waren, daarom werd ter plaatse de omgeving afgezet en is het gebouw en het park gezocht met een politiehond.Er werd helaas niemand meer aangetroffen.de politie is op zoek naar mogelijke getuigen!

Getuigen/tips

Heb je informatie over deze zaak? of mogelijk beschikken over camerabeelden waarop de inbreker is te zien Of heb je iets verdachts gezien voor, tijdens of na de inbraak in de omgeving van de Stevensbeekseweg. Neem dan contact  op met de politie zodat zij de verantwoordelijken hiervoor kunnen oppakken. Je kunt bellen op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).Ook kunt u melding doen via onderstaand tipformulier. Tipformulier.vul dan dit tipformulier in. Uw tip komt terecht bij het landelijk team opsporingsberichtgeving van de politie.www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier

Registratienummer: 2019214912 

bron: Politie Boxmeer


«   »