overloon nieuws

Home » Nieuws » Het Overloons Toneel speelt Een dubbele agenda

Het Overloons Toneel speelt Een dubbele agenda

Gepubliceerd op 17 oktober 2019 om 16:50

Onder leiding van een nieuwe regisseur, Marja Witlox, repeteert Het Overloons Toneel (HOT) momenteel voor Een dubbele agenda. Dit blijspel beleeft zijn première op 3 november in De Weijer in Boxmeer. Daarna is het te zien op 17 en 30 november in De Pit in Overloon.

Een dubbele agenda gaat over Harriët, een gescheiden vrouw die er qua relaties een dubbele agenda op nahoudt.Alleen mogen de mannen in haar leven elkaar natuurlijk nooit tegenkomen en weten de vrouwen van deze getrouwde mannen niets af van alle geheime afspraken. Harriët is zeer tevreden met haar leventje. Haar agenda is voor haar onmisbaar. Dan gebeurt er iets waardoor het leven van Harriët op zijn kop komt te staan.

Een dubbele agenda is geschreven door John Chapman en Dave Freeman en vertaald door Jan Tol. De regie is in handen van regisseur Marja Witlox. In het stuk spelen mee: Agnes van Loon, Joost Arts, Hugo Pastors, Eefje Litjens, Ans Siebers, Peter Cruijsen en Tonny Claassen.Kaarten kosten 10 euro (inclusief consumptie) en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij leden van HOT en Shop Jacobs, Vierlingsbeekseweg 13 in Overloon en aan de kassa.

Het Overloons Toneel speelt ‘Een dubbele agenda’ op 3 november in De Weijer in Boxmeer en op 17 en 30 november in De Pit in Overloon.

website van Het Overloons Toneel www.hetoverloonstoneel.nl of op facebook.com/HetOverloonsToneel

Foto’s van de Generale repetitie Een dubbele agenda


«   »