SSS’18 verliest thuis tegen de verhouding in, met 0-5 tegen Geldrop

Gepubliceerd op 20 oktober 2019 om 21:35

Reeds in de 10e minuut liep SSS’’18 reeds tegen een 0-1 achterstand aan. Het was Nordin de Kort, die op links goed raak wist te schieten: 0-1.

SSS’18 herpakte zich prima en ging vol overtuiging in de tegenaanval. Er werden verschillende kansen gecreëerd om een tegendoelpunt te scoren, maar het zat niet mee. De gelijkmaker van 1-1 werd op advies van de grensrechter van de tegenpartij te niet gemaakt en even later had Bas Joosten de pech dat een schot op de paal uiteen spatte. SSS’18 had beter verdiend. De wedstrijd golfde op en neer en het duurde tot de 45e minuut van de eerste helft voordat Geldrop tegen de verwachting in op 0-2 kwam! Het was Gideon Pieschel die deze kans niet aan zich voorbij liet gaan: 0-2. Het was uiteindelijk een stevige tik die aan SSS’18 uitgedeeld werd.

Ondanks deze tegenslag ging SSS’18 opnieuw op zoek naar de aansluiting. De inzet was voortreffelijk en kleine kansen werden gecreëerd, maar het was in de 53e minuut Ron Jansen, die achterover koppend mooi verrassend kon doelpunten:0-3. Toch bleef SSS’18 zich inzetten om toch een keer te kunnen scoren. Dat was het aanzien meer dan waard. Er ontstonden kansen, maar niemand slaagde erin om tot een doelpunt te komen. Het zorgde er voor dat Geldrop freewheelend de wedstrijd gemakkelijk uit kon spelen en in de 74e minuut werd het 0-4  door een schitterende kopbal van Richard van Malten. Voor SSS’18 werd de last alleen maar groter en voor Geldrop stegen de kansen om opnieuw te scoren. En dat gebeurde in de 81e minuut. Gideon Pieschel kon zijn tweede doelpunt van de wedstrijd maken: 0-5 SSS’18 verving nog wel enkele spelers. Bart de Riet werd vervangen door Hugo Hebben, Ser van Es door Tomas Botden en ook Cas Rutten werd vervangen door Rik Alders maar ook deze ingrepen hadden niet het gewenste resultaat. SSS’18 staat met Venray puntloos onderaan en zondag spelen zij in Overloon tegen elkaar.