overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 kan de ingeslagen weg niet voortzetten

SSS’18 kan de ingeslagen weg niet voortzetten

Gepubliceerd op 24 november 2019 om 20:29

Tot de 64e minuut was alles nog mogelijk. De eerste helft had SSS’18 met 0-0 afgesloten en kon men zich in de rust voorbereiden op de tweede helft. Maar toen kwam die 64e minuut.

Een prima aanval van Venlosche Boys op links werd direct verplaatst naar de rechtervleugel Ruben Peulen zette de bal heel strak voor en het was Bob Hoveling, die de bal pardoes op zijn schoen nam en hard de bal het doel injoeg:0-1. Een minuut later was het Sjors Boots, die vanaf de rand van het strafschopgebied de bal hard op goal schoot. Via de onderkant van de lat verdween de bal onberispelijk in het doel en was het alweer 0-2! Had SSS’18 dan nog niets gepresteerd? De eerste helft had SSS’18 meer kansen gecreëerd dan de Boys, maar de kansen werden niet verzilverd. Toch was het ook Venlosche Boys, dat in de 45e minuut een hard schot maar net naast de paal zag gaan en het doel van SSS’18 werd voor een achterstand behoed.

SSS’18 liet zien hoe je een tegenslag met countervoetbal kunt verwerken en ging op zoek naar de aansluiting. Weer ontstonden er kansen en iedereen sloofde zich uit om tot scoren te kunnen komen. Dat lukte pas in de 90e minuut toen een SSS er in het strafschopgebied onderuitgehaald werd en de goed leidende scheidsrechter resoluut naar de penaltystip wees. Frits Lucassen wist prima te scoren en bracht de stand terug op 1-2. Zou het misschien dan toch nog een gelijkspel kunnen opleveren?

Niets was minder waar want in bijna dezelfde minuut kon Jelle Khanna de voorsprong weer op 1-3 zetten.

90 - SSS’18 scoort uit een penalty de aansluitingstreffer. Stand 1-2


«   »