overloon nieuws

Home » Nieuws » 20-jarige inwoner uit Overloon geeft klappen in Eindhoven

20-jarige inwoner uit Overloon geeft klappen in Eindhoven

Gepubliceerd op 29 november 2019 om 15:34

Eindhoven - Op donderdagavond heeft de politie een verdachte van een straatroof op heterdaad bij de kladden gegrepen. De straatroof vond plaats op de kruising van het Eindje met de Lardinoisstraat in Eindhoven.

De verdachte, een 20-jarige inwoner van Overloon gaf het slachtoffer een aantal ferme tikken en onder bedreiging van meer fysiek geweld werden zijn bezittingen afgenomen.Vervolgens nam de verdachte de benen richting Piazza. Daar werd hij opgemerkt door agenten die zojuist met hun dienst waren begonnen.

Op aanwijzingen van de meldkamer konden zij de dader snel inrekenen. Daarbij maakt de dader het de agenten wel enigszins makkelijk door al slippend en glijdend over de gladde tegels de grond te kiezen om te landen. Ook gooide hij in zijn wanhoops vlucht de bezittingen van het slachtoffer in de rondte.

Het slachtoffer heeft zijn bezittingen inmiddels weer terug gekregen en de verdachte…die kan letterlijk zijn wonden likken en binnenkort verantwoording gaan afleggen voor zijn laffe daad.bron:https://www.politie.nl/


«   »