overloon nieuws

Home » Nieuws » thuis kerstconcert van Fanfare Vriendenkring

thuis kerstconcert van Fanfare Vriendenkring

Gepubliceerd op 2 december 2019 om 18:46

Het Kerstconcert is helemaal uitverkocht, de Fanfare Vriendenkring zijn erg blij met de grote belangstelling! Mocht u geen kaarten hebben kunnen bemachtigen, noteer dan alvast in de agenda: Kerstconcert, zondag 20 december 2020! Of binnenkort te zien de foto's van het kerstconcert hier op mijn website

Wat betekent thuis voor jou? En voor een gemeenschap als Overloon? Fanfare Vriendenkring is met het begrip ‘Thuis’ aan de slag gegaan en biedt tijdens het jaarlijks terugkerend kerstconcert een thuis voor iedere liefhebber van muziek en woordkunst.

In vroegere tijden vulde de kerk zich met de dragende melodieën van het kerkorgel, het sleepte je mee, het liet je dromen op de golven van zijn klanken. Geert Verhallen zal dit gevoel van thuis in de kerk opnieuw bij je oproepen.

Joep van Leeuwen, welkom thuis! Hij zal deze avond aan elkaar praten. Natuurlijk laat hij zijn werk ook horen, zijn filosofische liederen zijn een lust voor ieders oor. Laten je nadenken over het leven, brengen je thuis…

Ook Anika van der Cruijsen komt zingen. Ze voelt zich in haar rol als zangeres thuis bij de fanfare!

Hoewel hij in eerste instantie geen thuis had op het podium, kwam daar vanaf zijn 19e verandering in. En eerlijk is eerlijk, wie kent hem hier niet van het podium? Bram Antonis zal ook dit kerstconcert voor ons zingen!

Mooi hoe Barry van Opbergen zich in vele theatrale rollen thuis kan voelen en zo zichzelf blijft! Tijdens het kerstconcert zal hij zijn muzikale kwaliteiten aanspreken.

Trots zijn we op het combo dat de fanfare muzikaal zal ondersteunen. Blues-rockman Chico Dommeck uit Venray heeft al veel grondvesten doen laten trillen met zijn muzikale kwaliteiten! En ook bassist Nico Jans, die eerder een metalband startte en bassist was bij Los Zand zal van zich laten horen. Dat deze indrukwekkende muzikanten zich thuis voelen bij de fanfare!

Het thema ‘thuis’ vindt u terug in de gekozen muziekstukken. Wat dacht u van ‘Broken but home’, van de Common Linnets, ‘Thuis’ van Bløf, Soldaat van Oranje of ‘d’n Liendenbom? Deze laatste kent u mogelijk nog van de uitvoering door Joep van Leeuwen en Gijs Meijer op de bonte avond enkele jaren geleden. Dit is slechts een kleine hoeveelheid van de muziekstukken die ten gehore worden gebracht! 

En? Voelt u zich hierbij thuis? De verkoop gaat snel, dus als u verzekerd wil zijn van een plekje kunt u uw kaarten (tot 12 jaar gratis) a €12,50 kopen bij: Salon Toine, Kapper Karen, bakkerij Degen of via www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring 

Zondag 15 december 2019, 19.30 uur, Theobaldus Kerk Overloon,

In 2018 was het thema" van het Kerstconcert ‘Sssst’ klik hier voor de foto’s van 2018

We zijn flink aan het repeteren voor het kerstconcert voor zondag 15 december! Hier een korte impressie! Het wordt weer een zeer verrassend concert!🎤🎷🎺🌲

Posted by Fanfare Vriendenkring Overloon on Sunday, December 1, 2019

«   »