SSS’18 hield tot de 82e minuut een haalbaar gelijkspel overeind!

Gepubliceerd op 8 december 2019 om 21:33

De wedstrijd was nog geen 3 minuten oud en over links brak Bas Joosten goed door, maar de keeper kon nog net de bal tot corner verwerken. De corner werd goed voorgezet en Koen Voesten kopte schitterend raak: 1-0.

Chevremont schrok aanvankelijk even, maar ging toch over tot degelijk voetbalspel. Het tempo was aan de lage kant en SSS’18 kon de druk goed doorstaan. Ook Thomas Massop speelde een uitstekende wedstrijd en hij wist het doel, zij het met kunst en vliegwerk, goed schoon te houden.

De tweede helft was nauwelijks 2 minuten oud en op links speelde Eloy Cox zich goed vrij ten koste van een verdediger en hij schoot de bal hoog in het doel: 1-1. In de 57e minuut maakte Thomas Botden plaats voor Ser van Es. Drie minuten later viel Ken Wijenberg in voor Roy Franssen.   Weer 4 minuten later kwam Koen van Bree in het veld voor Hendrik Verstraaten

De druk werd als maar groter, maar SSS’18 bleef dapper overeind en pas in de 82e minuut kon Chevremont een verdiende voorsprong nemen toen Eloy Cox zijn tweede doelpunt kon scoren. Toen 4 minuten later  Rodney Klinkenberg, na een uitglijder van Cas Rutten, weer een doelpunt wist te scoren, was SSS’18 moegestreden en dit doelpunt gaf niet de verhouding in het veld weer. Immers, in die laatste 6 minuten kreeg SSS’18 nog een tweetal doelpogingen te verwerken, maar zonder succes.

Chevremont ging opgelucht richting Kerkrade. Zondag speelt SSS’18 haar laatste wedstrijd dit jaar uit tegen Wittenhorst.