overloon nieuws

Home » Nieuws » Coppis & Cruijsen ATB-toertocht

Coppis & Cruijsen ATB-toertocht

Gepubliceerd op 9 januari 2020 om 20:02

overloon Coppis & Cruijsen ATB-toertocht

Toerklub Overloon organiseert op zondag 19 januari 2020 de spectaculaire Coppis & Cruijsen ATB-toertocht. We hebben afstanden van 35, 45 en 55 km. Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen.

Uiteraard zal de vaste ATB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.   

De pauzeplaats is bij Loonbedrijf Hubers. De route sluit af met het wedstrijd-parcours van de Toma Cycles cup! Dit zwaar en technisch rondje zal geheel door het museumpark lopen, hier kan men nog het onderste uit de kan halen!

De startplaats is bij eetcafé en pannenkoekenhuis “Museumzicht” aan het Museumplein in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 10.00. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. NTFU- en KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting. In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

Meer informatie vind je op www.toerklub.nl  facebook.com/toerkluboverloon www.facebook.com/toerkluboverloon

Kijk de foto’s van 2019 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s/foto-s-2019/winter-atb-toertocht

zie ook TKO fietst bevrijdingsvuur van Caen naar Overloon ; vrijwel  Live te volgen tussen 10 en 13 oktober

Op 10 oktober ‘s  2019 morgens in alle vroegte zullen vanaf het 14 oktoberplein 2 bussen in alle stilte vertrekken naar Caen. Aan boord 14 fietsers, Burgemeester Karel van Soest, Wethouder Jeu VerstraatenHan Welbers van Stichting Herdenking Slag om Overloon, fysiotherapeute Kyra Kosak van Fysioteunissen , en chauffeurs Ben Hendrik en Frans en Arno Wouter.

Op zondag 13 oktober 2019 zullen zij dus met het bevrijdingsvuur in Overloon aankomen.klik hier voor de foto's 

 


«   »