overloon nieuws

Home » Nieuws » Worstebrood-actie voor Alpe d’HuZes

Worstebrood-actie voor Alpe d’HuZes

Gepubliceerd op 29 januari 2020 om 18:28

overloon

Worstenbroodjes actie voor BIG Challenge, Alpe d'HuZes, grandioos verlopen: Bijna 3.000 stuks verkocht.

Hiermee E1500 opgehaald voor KWF Kankerfonds.Dank aan alle afnemers! Én aan Slager Centen en Bakker Degen voor hun medewerking!Mede door het grote succes is de worstenbroodjes-actie verlengd tot juni.Nogmaals bedankt namens velen! Caroline en Eric. Tel 0651-589225

a7745fe4-ea0a-4008-bf4b-8834b1660662.jpeg  68fa93e8-9381-4923-868d-77f1d1496f02.jpegOp de fiets worstenbroodjes rondbrengen in Overloon. Bestellingen van minimaal 30 stuks. Goede fiets training met die harde wind. En extra bagage.

Donderdag 4 juni 2020 staat vet aangekruist in de agenda’s van Caroline van Lankveld en Eric Verbruggen. Op die dag gaan ze de Alpe ‘dHuez beklimmen met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor verder onderzoek voor betere behandeling van kanker.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

100% vrijwilligers: de gehele organisatie wordt gerund door professionals die zich als vrijwilliger inzetten. Van logistiek, catering, medisch tot communicatie en bestuur. En daar zijn we ongelofelijk trots op! Zo kunnen alle donaties volledig naar het Alpe d’HuZes/KWF-fonds.

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij doen mee aan Alpe d’HuZes omdat wij een actieve bijdrage willen leveren aan geld-inzameling voor meer onderzoek naar een verbeterde aanpak van kanker.

Op 14 oktober j.l. heeft onze levenslustige (schoon-)zus Henriëtte haar strijd helaas moeten opgeven. Ze was nog lang niet klaar met leven. Je voelt je dan behoorlijk machteloos en klein ... Zij was, geboren op Eerste Pinksterdag, ons "Pinkstermeisje".

Daarom willen wij nu op 4 juni 2020, nota bene in de week van Pinksteren, door het meerdere keren beklimmen van deze mythische berg geld inzamelen voor nader onderzoek voor betere behandelmethoden. Een foto van mijn zus Henriëtte zal meegaan in onze rugzak. Maar ook voor al die kennissen die kanker van dichtbij meemaken, of meegemaakt hebben! Ook zij weten: Opgeven is geen optie!

Wij zijn blij dat wij samen, Caroline en Eric, ons aan mogen sluiten bij Big Challenge (actieve club "Farmers against cancer"), team 25 "Ellen onze Topper", en ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Hierbij hebben we wel twee flinke uitdagingen:

De sportieve uitdaging: Die mythische berg Alpe d’Huez zo vaak mogelijk beklimmen. Caroline wandelend, en Eric per fiets.

De tweede uitdaging is geld inzamelen. Binnen BIG Challenge hebben wij tweeën een doelstelling van € 10.000 donatiegeld ophalen meegekregen. Hiervan moeten we nog ¾ ophalen. Daarom zijn we acties aan het opzetten om dit hoge doel te  halen.

Worstebrood-actie

In samenwerking met Bakker Degen in Overloon hebben we voor het feest van Carnaval een worstebrood-actie opgezet. Zowel een verantwoorde snelle hap, als een bijdrage aan Alpe d’HuZes tegelijk. U kunt deze ambachtelijke Brabantse worstebroodjes via de mail bij ons bestellen. Vijf stuks voor €7,50. Vanaf een bestelling van ZES zakken tegelijk wordt de bestelling in eigen dorp per fiets door Eric gratis thuisbezorgd. Ons mail-adres voor een worstebroodbestelling: Caroline_van_lankveld@hotmail.com.

Ook rechtstreekse donaties zijn mogelijk. Met onderstaande link komt u direct op de site van Caroline: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/11571/13596/e

site Alpe d’HuZes https://www.opgevenisgeenoptie.nl/home

Bedankt namens velen!

Caroline van Lankveld

Eric Verbruggen.

image_1kopie-1.png


«   »