overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 sleept een punt mee uit Stein

SSS’18 sleept een punt mee uit Stein

Gepubliceerd op 3 februari 2020 om 13:16

Na de thuisoverwinning tegen BSV Limburgia/Kamerland werd deze week uitgekeken naar de uitwedstrijd tegen De Ster uit Stein. SSS’18 begon rustig aan de wedstrijd en probeerde minder balverlies te leiden. Dat lukte in het begin best aardig.(archiefbeeld )

Toch ontstond de eerste scoringskans voor De Ster.  Op het kunstgrasveld was goed voetbal best mogelijk en in de 16e minuut moest Thomas Massop handelend optreden om een goed ingeschoten bal tot corner te verwerken. Thomas liet deze middag veel meer goede reacties zien.

Maar in de 28e minuut was het SSS’18 dat als eerste het openingsdoelpunt wist te scoren. Eerst was het Bas Joosten, die een kans niet wist te benutten en even later liet Koen Voesten zien hoe je wel kunt scoren. Toch was het Bas, die weliswaar niet wist te scoren, maar hij had het uiteindelijk mogelijk gemaakt dat Koen Voesten de  aanval van Bas al koppend kon afronden: 0-1

Drie minuten voor tijd wist Thomas Massop alweer schitterend redding te brengen en kon hij een scoringskans tot corner verwerken.

In de tweede helft, Frits Lucassen was de vervanger van Hendrik Verstraaten,probeerde Koen van Bree op doel te schieten, maar hij had geen geluk.  In diezelfde periode bleef Thomas Massop zien dat hij prima in zijn vel zat, want alles lukte hem. De Ster ging wel op zoek naar de gelijkmaker en dat leidde in de 53e minuut al tot de gelijkmaker. Een aanval over rechts werd voor geplaatst en iedereen zag de bal over zichzelf heengaan. Ook over Thomas. Daar had hij wel iets aan moeten doen, maar dat lukte helaas niet en het was Guillermo Lange, die geheel vrijstaand de bal heel simpel tot schrik van iedereen in het doel kon koppen: 1-1.

In de 59e minuut kwam Bas Joosten alleen op de keeper af, maar terwijl hij schoot struikelde hij en daardoor ging de bal in plaats van in het doel over de goal heen.  Maar ook De Ster kreeg wel wat kansen, maar wist daar ook niet goed mee om te gaan. In de 62e minuut werd Koen van Bree vervangen door Willem Verstraaten, die  vanmiddag ook een gele kaart opliep. In de 68e minuut leek het geluk weer toe te slaan. Een uitstekende aanval over links werd door Willem Kuenen geweldig voorgezet. De bal werd hard op de punt van de paal en lat gekopt….maar niet erin. De scheidsrechter moest nog even met trainer Ruud Vermeer een gesprekje aangaan. De trainer vond het ongepast dat de grensrechter van De Ster tot 4 keer toe onjuist gevlagd had! Het werd geen overwinning maar een punt mee naar Overloon was ook te weinig. Deurne is nu voorlaatste geworden. Het verloor met 4-6 van voorlaatste RKSV Heeze. Zondag speelt SSS’18 thuis tegen Deurne. We staan zondag weer opnieuw met z’n allen langs de lijn!


«   »