overloon nieuws

Home » Nieuws » Volksdansmiddag voor senioren

Volksdansmiddag voor senioren

Gepubliceerd op 4 februari 2020 om 20:02

overloon

Gemeentelijke dansdag in Gemeenschapshuis “De Pit” in Overloon Op zaterdag 14 maart a.s gaan niet door wegens het coronavirus

De jaarlijkse volksdansmiddag voor diverse dansgroepen uit de gemeente Boxmeer vindt plaatst op zaterdag 14 maart 2020. Iedereen is welkom in De Pit in Overloon op deze middag van 14.00 tot 16.30 uur.Entree is gratis.

Op zaterdag 14 maart a.s. wordt de jaarlijkse dansdag van de gem. Boxmeer gehouden. Deze wordt georganiseerd door de SWOGB, in samenwerking met de dansdocenten.

Zoals we allen weten, is bewegen goed voor iedereen, maar zeker ook voor senioren is het juist extra belangrijk om te blijven bewegen. Het werelddansen is een activiteit waar de deelnemers veel plezier aan beleven. Het geeft een positief effect op lichamelijke, geestelijk en sociaal welzijn. Het wordt begeleid door gediplomeerde MBvO docenten die wekelijks in de groepen bezig zijn met het herhalen en/of aanleren van een nieuwe dans.

Tijdens deze middag is de zitdansgroep van de Weyerdonk, ook aanwezig. Zij laten een aantal dansen zien, die uitgevoerd worden vanuit de stoel.

Bent U op zoek naar een leuke en gezellige bewegingsactiviteit, kom dan gerust, vrijblijvend een kijkje nemen op zaterdag 14 maart van 14.00u tot 16.30u in de Pit in Overloon.

Vandaag is de richtlijn van Brabant in werking gesteld: vermijd zoveel mogelijk sociale contacten.Dus we gaan vanaf heden ( dinsdag 10 maart) tot nader bericht geen activiteiten meer aanbieden.

Bron:https://onsthuus.nl/


«   »