overloon nieuws

Home » Nieuws » Passagier overvalt Uber-chauffeur verdachte staat op camera supermarkt in Overloon

Passagier overvalt Uber-chauffeur verdachte staat op camera supermarkt in Overloon

Gepubliceerd op 19 februari 2020 om 19:23

Overloon – Een Uber-chauffeur had zo’n 300 kilometer met een klant afgelegd toen die klant hem met veel geweld beroofde.Gelukkig zijn er beelden van die donderdag 4 juli 2019 waar de verdachte op staat.bij de supermarkt in Overloon.(PLUS Verbeeten)

Het 65-jarige slachtoffer pikte zijn latere belager op in de buurt van de Panamalaan bij het Hampton-hotel. Deze Engels sprekende, donker getinte man zei dat hij naar Overloon moest – in Noord-Brabant vlak bij de Duitse grens.

Eenmaal met de grijze Renault Mégane in Overloon aangekomen, ontstond er gedoe over de betaling. Desondanks nam de chauffeur de klant weer mee voor de terugrit.

Diefstal met geweld
Op het Entrepothof in Amsterdam, weer in de buurt van het Hampton-hotel, ging het mis. De passagier greep een schaartje dat de chauffeur in zijn auto had liggen, viel de 65-jarige man aan en maakte hem met geweld 250 euro en zijn chauffeurspas afhandig.

Signalement
De beelden van de verdachte komen van een supermarkt in Overloon. Het gaat om een slanke man van naar schatting zo’n 20 jaar oud, met een donkere huidskleur en kort, donker haar. Tegen het slachtoffer heeft hij alleen in het Engels gesproken.lees meer op bron:https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/passagier-overvalt-uber-chauffeur/

online via https://www.politie.nl/gezocht-en-ver.... Wil je anoniem blijven, bel je 0800-7000

Amsterdam: Passagier overvalt Uber-chauffeur verdachte staat op camera supermarkt in Overloon


«   »