overloon nieuws

Home » Nieuws » Verlenging Worstenbrood-actie vanwege suc6

Verlenging Worstenbrood-actie vanwege suc6

Gepubliceerd op 27 februari 2020 om 18:41

overloon
overloon

Worstenbroodjes actie voor BIG Challenge, Alpe d'HuZes, grandioos verlopen: Bijna 3.000 stuks verkocht.Hiermee E1500 opgehaald voor KWF Kankerfonds.door het grote succes is de worstenbroodjes-actie verlengd tot juni.

Vanwege de grote belangstelling voor de worstenbrood-actie voor het goede doel KWF, hebben we besloten deze te verlengen tot medio juni. Op de 4e van de maand juni gaan Caroline van Lankveld en Eric Verbruggen de Alpe ‘dHuez beklimmen met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor verder onderzoek voor betere behandeling van kanker. Onder het motto “opgeven is geen optie”.

Behalve de sportieve uitdaging: Die mythische berg Alpe d’Huez zo vaak mogelijk beklimmen. Caroline wandelend, en Eric per fiets, is er de uitdaging om geld in te zamelen. Binnen BIG Challenge hebben wij tweeën een doelstelling van € 10.000 donatiegeld ophalen meegekregen. Hiervan is inmiddels ruim de helft binnen. Om het resterende geld binnen te halen is deze actie nu verlengd.

De actie-prijs van het worstenbrood is €1,50 per stuk. Deze actie is mede mogelijk door medewerking van slager Centen en bakker Degen. Vanaf een bestelling van 30 stuks tegelijk wordt de bestelling in eigen dorp per fiets door Eric gratis thuisbezorgd.

Bestelling van deze ambachtelijke worstenbrood kunt u doen via de mail aan Caroline_van_lankveld@hotmail.com. Of per sms of telefoon op nr. 0651-589225.

Ook rechtstreekse donaties zijn mogelijk. Met onderstaande link komt u direct op de site van Caroline: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/11571/13596/e

site Alpe d’HuZes https://www.opgevenisgeenoptie.nl/home

Bedankt namens velen!  Caroline van Lankveld & Eric Verbruggen.


«   »