Venray vernedert SSS’18

Gepubliceerd op 8 maart 2020 om 21:19

Hadden wij aan het begin van deze wedstrijd nog de hoop dat SSS’18 de ingeslagen weg tegen Deurne een vervolg zou geven, dat bleek een stille hoop te zijn. Venray heeft duidelijk de moeilijkheden aan het begin van deze competitie overwonnen. Het speelde beduidend beter dan SSS’18 en wist heel overtuigend met goed voetbal het verschil pijnlijk voor SSS’18 bloot te leggen.(archieffoto)

Het begon al met een corner in de tweede minuut en er volgden nog velen! Jammer was het dat Bram Kersten reeds in de 9e minuut van het veld gedragen moest worden en weer opnieuw mogelijk langer geblesseerd zal zijn. Bram Vievermans was zijn vervanger. In de 9e minuut kopte hij een voorzet naast het doel van Thomas Massop. Ook Niek Versteegen viel op in de wedstrijd. En ook hij pikte zijn doelpunt mee. In de 15e minuut struikelde Bas Joosten en daardoor bleek zijn inzet slechts een rollertje te zijn. In de 26e minuut was er een snelle goede aanval over rechts. Er kwam een goede voorzet en Venray moest alle zeilen bijzetten om erger te voorkomen. Dat waren de betere momenten van SSS’18. Intussen had Venray de score al geopend door een goed doelpunt van Jeroen Vullings: 1-0. Venray schoot nog tegen de paal en de rebound ging via SSS’18 over het doel en dat leverde de zoveelste corner voor Venray op. In de 34e minuut kreeg Venray haar tweede doelpunt en daarmee werd de rust bereikt. 2-0.

In de tweede helft speelde Venray haar overmacht geweldig goed uit in 3 doelpunten en ook Koen Verlinden, voorheen gespeeld bij SSS’18, scoorde schitterend. SSS’18 bakte er steeds minder van en de doelpunten vielen als warme broodjes in de steeds beter gevulde boodschappentas van Venray. Zondag speelt SSS’18 thuis tegen  Wilhelmina’08 uit Weert. Hadden we de heenwedstrijd destijds gewonnen? Klampen wij ons dit keer daaraan vast? U bent van harte welkom op sportpark De Raay.