overloon nieuws

Home » Nieuws » De Lonse bieb na vandaag ook dicht!

De Lonse bieb na vandaag ook dicht!

Gepubliceerd op 13 maart 2020 om 15:24

Op grond van de ontwikkelingen rondom Corona-virus sluiten vanaf morgen, zaterdag 14 maart, alle bibliotheken van BiblioPlus.

De Lónse Bieb sluit bij het besluit van Biblioplus aan!

Dit betekend dat we vandaag nog open zijn tot 17.00 uur! Wil je nog boeken lenen, dan staan onze vrijwilligers tot 17.00 uur voor u klaar!!

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 (het Coronavirus) van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen de adviezen dan ook heel serieus.

BIBLIOTHEKEN GESLOTEN VANAF ZATERDAG 14 MAART

Vanaf zaterdag 14 maart zijn al onze Bibliotheken tot nader order gesloten voor publiek om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Onze online dienstverlening is vanaf zaterdag 14 maart 16.00 uur ook niet beschikbaar vanwege de overgang naar een nieuw bibliotheeksysteem. Kijk voor meer info over deze omzetting op: www.biblioplus.nl/gajemee

ACTIVITEITEN GEANNULEERD

De activiteiten die gepland staan t/m maandag 31 maart zijn geannuleerd. Heb je een ticket gekocht? Dan krijg je je geld terug. Je kan een mail van ons verwachten.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.meer info op https://www.facebook.com/deLonseBieb/


«   »