overloon nieuws

Home » Nieuws » Even niet fietsen door Oorlogsmuseum Overloon door coronavirus

Even niet fietsen door Oorlogsmuseum Overloon door coronavirus

Gepubliceerd op 14 maart 2020 om 11:46

OVERLOON De fietsroute die door Oorlogsmuseum Overloon loopt, is in ieder geval tot eind deze maand dicht, in verband met het coronavirus. Het museum zelf is wel open. Via de openbare fietsroute kan niet bijgehouden worden hoeveel mensen er binnen komen. Dat mogen er niet meer dan 100 zijn. 

Joost Ariaans 14-03-20,Afgelopen vrijdag kwamen er 33 bezoekers in een museum van 12.000 vierkante meter verspreid over de dag creëren volgens mij geen serieus risico”, zegt museumdirecteur Erik van den Dungen. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/boxmeer/even-niet-fietsen-door-oorlogsmuseum-overloon-door-coronavirus~aa08899e/

Oorlogsmuseum  vanaf  maandag 16 maart ‘tot nader order’ gesloten

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Naar aanleiding van de laatste adviezen van onze veiligheidsregio en het RIVM hebben wij besloten om Oorlogsmuseum Overloon per 16 maart tot een nader te bepalen moment te sluiten voor publiek.
Dit betekent ook dat er niet gefietst kan worden over onze fietsbrug tot nader order.

Wij nemen in elk geval contact op met alle groepen die een programma hebben gereserveerd in de periode van 16 tot en met 31 maart.

Mocht er iets wijzigen aan deze situatie dan zullen we dat laten weten via onze website en onze social media kanalen.

Militracks 2020

Met nog 9 weken te gaan tot Militracks op 16-17 mei, en met de voorbereidingen goed op schema, hebben we besloten om de beslissing over het al dan niet laten dóórgaan van Militracks 2020 tot half april uit te stellen.

Hoe dat besluit ook uitvalt, we zullen dat in alle duidelijkheid naar buiten brengen via onze Facebook kanalen en op onze museum- en Militracks website. Maar met de situatie zoals die nu is, maken we die keuze dus half april.

Er kan een hoop gebeuren in de tussentijd. Iedereen veel wijsheid gewenst. En volhouden.

We hopen jullie natuurlijk snel weer te mogen begroeten in ons museum!

De fietsbrug door het museum is vanaf 14 maart volledig gesloten, in eerste instantie t/m 31 maart, in verband met het coronavirus en de maatregelen hiertegen.

meer info op bron: https://www.oorlogsmuseum.nl/nl/https://www.facebook.com/oorlogsmuseumoverloon  www.militracks.nl    www.facebook.com/Militracks 

Lees ook fietsbrug Oorlogsmuseum in gebruik genomen

Op donderdag 26 maart wordt de nieuwe fietsbrug van het Oorlogsmuseum in Overloon officieel geopend. Daarnaast krijgt ook de presentatie van de nieuwe themafietsroute Aan de andere kant een officieel tintje.

Een fietsroute door het oorlogsverleden van het Land van Cuijk die het Oorlogsmuseum Overloon verbindt met Britse en Duitse militaire begraafplaatsen in de Vanaf 26 september is de fietsbrug door het Oorlogsmuseum geopend.Lees meer »

Lees ook coronavirus Alle Activiteiten opgeschort  in verband met het coronavirus

Lees meer »


«   »