overloon nieuws

Home » Nieuws » Oorlogsmuseum vanaf  maandag 16 maart tot nader order gesloten

Oorlogsmuseum vanaf  maandag 16 maart tot nader order gesloten

Gepubliceerd op 15 maart 2020 om 12:40

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Naar aanleiding van de laatste adviezen van onze veiligheidsregio en het RIVM hebben wij besloten om Oorlogsmuseum Overloon per 16 maart tot een nader te bepalen moment te sluiten voor publiek.

Dit betekent ook dat er niet gefietst kan worden over onze fietsbrug tot nader order.

Wij nemen in elk geval contact op met alle groepen die een programma hebben gereserveerd in de periode van 16 tot en met 31 maart.

Mocht er iets wijzigen aan deze situatie dan zullen we dat laten weten via onze website en onze social media kanalen.

Militracks 2020

Met nog 9 weken te gaan tot Militracks op 16-17 mei, en met de voorbereidingen goed op schema, hebben we besloten om de beslissing over het al dan niet laten dóórgaan van Militracks 2020 tot half april uit te stellen.

Hoe dat besluit ook uitvalt, we zullen dat in alle duidelijkheid naar buiten brengen via onze Facebook kanalen en op onze museum- en Militracks website. Maar met de situatie zoals die nu is, maken we die keuze dus half april.

Er kan een hoop gebeuren in de tussentijd. Iedereen veel wijsheid gewenst. En volhouden.

We hopen jullie natuurlijk snel weer te mogen begroeten in ons museum!

De fietsbrug door het museum is vanaf 14 maart volledig gesloten, in eerste instantie t/m 31 maart, in verband met het coronavirus en de maatregelen hiertegen.

meer info op bron: https://www.oorlogsmuseum.nl/nl/https://www.facebook.com/oorlogsmuseumoverloon  www.militracks.nl    www.facebook.com/Militracks 

Oorlogsmuseum Komt met een alternatief

Gepubliceerd op 16 maart 2020 18:35

Zoals jullie inmiddels wel weten, heeft ook het Oorlogsmuseum de deuren moeten sluiten vanwege het Coronavirus, maar -kom op!- dit is toch de 21e eeuw?! Omdat jullie niet naar het museum  toe kunnen komen, betekent dit niet dat het museum niet naar jullie kunnen komen…

Nieuwsgierig? Houd de komende dagen onze Facebookpagina goed in de gaten! We gaan een paar prachtige en opzienbarende verhalen met jullie delen! 

meer info op bron: https://www.facebook.com/oorlogsmuseumoverloon  

Leeg Museum

Lieve allemaal, Zoals jullie inmiddels wel weten, hebben ook wij ons museum moeten sluiten vanwege het Coronavirus, maar -kom op!- dit is toch de 21e eeuw?! Omdat jullie niet naar ons toe kunnen komen, betekent dit niet dat wij niet naar jullie kunnen komen… Nieuwsgierig? Houd de komende dagen onze Facebookpagina goed in de gaten! We gaan een paar prachtige en opzienbarende verhalen met jullie delen!

Posted by Oorlogsmuseum Overloon on Monday, March 16, 2020

«   »