overloon nieuws

Home » Nieuws » online spellen maak je toch nog iets leuks van je quarantaine-weekend

online spellen maak je toch nog iets leuks van je quarantaine-weekend

Gepubliceerd op 20 maart 2020 om 21:53

Het is bijna weekend, maar dat wordt er niet een zoals we gewend zijn. Restaurants en cafés zijn gesloten en ook vrienden en familie mogen we niet opzoeken. Wat kunnen we nog wél voor leuks doen? Samen socializen

Zo organiseert Clair Bos van Partycentrum Bos een online pubquiz vanuit een kroeg in het Brabantse dorp Overloon. "Toen zondag bekend werd dat de kroegen dicht moesten, zijn we gaan denken hoe we toch iets konden organiseren om samen sociaal te zijn", vertelt Clair aan EditieNL.

Haar pubquiz wordt zaterdag gelivestreamd vanuit een gesloten kroeg. Iedereen speelt vanuit huis individueel mee. Mensen uit de regio betalen in de vorm van bier en borrelplanken die thuis worden bezorgd.

Lokale ondernemers

Ook mensen uit de rest van Nederland kunnen deelnemen voor 7,50 euro per persoon. De opbrengst geeft Clair uit bij lokale ondernemers in Overloon en omstreken. "We kopen bijvoorbeeld bloemen bij de bloemenzaak en taart bij de bakker. Die schenken we vervolgens aan zorginstellingen om de keiharde werkers daar een hart onder de riem te steken."

Aanmelden kan door te mailen naar info@partycentrumbos.nl. Vervolgens krijg je een Tikkie toegestuurd, en een code om morgen deel te nemen aan de quiz.

Lees meer op bron:https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5064081/weekend-tips-quarantaine-corona-pubquiz-spelletjes

Hier zijn ze dan, de winnaars van de eerste Online Pubquiz! 

Deze avond veel gelachen (& vol denkwerk) tijdens de Pubquiz, bedankt team Bosjes Partycentrum Bos! 🥇 Groetjes, Henver The Future

Posted by Emmy Hendriks on Saturday, March 21, 2020

Hier zijn ze dan, de winnaars van de eerste Online Pubquiz! Meer dan 150 adressen bezorgd, vele mails en vragen beantwoord en heel veel plezier gehad! Hopelijk jullie ook! BEDANKT aan jullie voor het deelnemen! We komen snel met leuke, ludieke, nieuwe ideeën! Tips zijn altijd welkom! 😘❤️

Posted by Partycentrum Bos on Saturday, March 21, 2020

lees ook

De Grote Bos Online Pub Quiz

op Zaterdag 21 maart gaan we (Partycentrum Bos) in Overloon online strijden tegen elkaar! Vanuit jouw huiskamer strijd jij tegen de rest van Overloon, Ysselsteyn en omstreken! Tussen 18:00 - 19:00 brengen wij jou bieren (koud) of jouw borrelplank bij jou aan de deur (contactloos natuurlijk!) Bij de levering ontvang jij de code waarmee jij mee kan doen met de online quiz tevens zenden wij een livestream uit vanuit onze (dichte) kroeg via Facebook.

Lees meer »


«   »