overloon nieuws

Home » Nieuws » Muzikanten Van Nederland Laat Je Horen!!!

Muzikanten Van Nederland Laat Je Horen!!!

Gepubliceerd op 22 maart 2020 om 08:55

Bericht van de KNMO: MUZIKANTEN VAN NEDERLAND .Wat een mooi idee, speel je ook mee, zondag 22 maart om 18.00 uur? Laat van je horen in Overloon!

Wat is het stil om ons heen. Geen concerten, geen uitvoeringen, geen muziekles. Door de huidige situatie is het verenigingsleven volledig tot stilstand gekomen en het is maar de vraag wat er straks overblijft.

Daarom deze oproep. In Duitsland gaan alle muzikanten op zondag 22 maart om klokslag 18.00u. "Ode an die Freude" van Ludwig van Beethoven spelen. Laten we in Nederland met z'n allen meedoen!

Of dat je nu pas muziekles hebt, of iedere week vele concertzalen weet te vullen. Doe mee en speel mee!

Oefen dit stuk (met eventueel improvisaties) en speel dit stuk op zondag 22 maart samen met alle muzikanten en muziekliefhebbers van Nederland. Zet de ramen wijd open, ga in de tuin staan, op het balkon of maak opnames. Of dat je nu piano, doedelzak, klarinet, Gitaar of zakzozie speelt, zelfs als je zingt, sluit je aan bij dit grootste orkest van Duitsland en Nederland!! Laat Nederland van ons horen. Doe het voor je muziekleraar, je mede-muzikanten, je ouders, je opa en oma, alle zieke mensen en alle personen die nu zo goed voor ons zorgen!!! Laat onze mooie muziek horen en bewijs dat we er allemaal nog zijn! https://www.vmb.nrw/2020/03/20/goetterfunken-am-fenster/

Meer informatie op www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring 

Hier vind je de noten in verschillende stemmen.


«   »