overloon nieuws

Home » Nieuws » speeltuin Gewoon Buiten krijgt weer toekenningen van duizenden euro’s van verschillende fondsen

speeltuin Gewoon Buiten krijgt weer toekenningen van duizenden euro’s van verschillende fondsen

Gepubliceerd op 4 april 2020 om 14:13

De afgelopen periode heeft de stichting weer een toekenning gekregen van €5000 van NSGK en €7120 van het VSB-fonds. Van het bedrag van het VSB-fonds kan een zeszwaai-schommel aangeschaft worden.

Van een deel van het geld van NSGK zijn de paden aangepast door Denli Denli en is er een pad naar de kabelbaan getrokken. Het resterende bedrag zal gereserveerd worden voor de aanschaf van extra speelpanelen, zodat wij ons speel/muziekstraatje kunnen en willen gaan uitbreiden met speelpanelen op rolstoelhoogte. Inmiddels hebben we ook een toekenning gekregen van €2500 van HandicapNL als bijdrage voor de speelpanelen.

Verder willen wij van de gelegenheid gebruik maken om het fonds het gehandicapte kind (voorheen bekend als NSGK) nogmaals te bedanken als één van onze hoofdsponsoren. Zij verhogen namelijk al onze inkomsten van ondernemers en serviceclubs met 50%. Denk bijv. het winnen van de wedstrijd kern met pit editie Noord-Brabant. Wij wonnen €2500 en krijgen €1250 cadeau van NSGK. Dit geldt ook voor de bedragen van de Jumbo Walraven en de Overloonse Vrouwen Organisatie uit Overloon. Gaaf he.

Helaas is de speeltuin tot en met 28 april gesloten ivm het corona-virus. De landelijke finale is op 28 maart niet doorgegaan vanwege het virus en zal wellicht verzet worden naar september 2020.

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

Kijk de alle foto’s van de Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten


«   »