overloon nieuws

Home » Nieuws » Hartverwarmende tekeningen voor ouderen in zorgcentrum Hof van Loon

Hartverwarmende tekeningen voor ouderen in zorgcentrum Hof van Loon

Gepubliceerd op 27 april 2020 om 18:35

OVERLOON - Nu de viering van Koningsdag door de coronacrisis niet doorgaat, heeft de Stichting Oranjefeesten Overloon een kleurplatenwedstrijd op touw gezet.Kinderen kunnen hun tekening opsturen.de tekeningen hangen nu aan de poort van zorgcentrum Hof van Loon.

Ieder jaar verzorgt de Stichting Oranjefeesten Overloon de Koningsdag in Overloon. Al maanden tevoren is het bestuur in de weer om een mooi programma voor te bereiden voor de Koningsdag op 27 april.Nu het helaas niet door kan gaan,hoopt het Oranjebestuur met tekeningen voor bewoners en personeel van het zorgcentrum Hof van Loon een hart onder de riem te steken op Koningsdag.Het coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor hun dagelijks leven. Activiteiten zijn bijvoorbeeld drastisch verminderd,de bezoekregeling is beperkt,Hoe hartverwarmend is het dan als zij onverwacht een mooie tekeningen ontvangen, waarmee we laten zien dat er aan onze ouderen wordt gedacht. Dat de buitenwereld ze niet vergeet.Want samen staan we sterker

ook hebben de Stichting Oranjefeesten Overloon nog enkele leuke prijzen voor de mooiste tekeningen. Op deze manier hopen zie toch nog een feestelijk tintje te geven aan deze dag!

De prijswinnaars zijn:
Ivy Hofmans
Faiza Hendriks
Jinte Verstappen
Lola Weerts
Sil Hubers

Gefeliciteerd! 
Jullie prijs wordt thuis bezorgd!

meer informatie vind op de facebook van Stichting Oranjefeesten Overloon https://www.facebook.com/Oranjeoverloon/

Heb je foto’s van Koningsdag stuur deze naar  info@overloonnieuws.nl  dan plaats ik ze op mijn site

TERUGKIJKEN: Nationaal toostmoment om Koningsdag af te sluiten


«   »