overloon nieuws

Home » Nieuws » Hans en Joke kunnen eindelijk weer naar de dierentuin: 'Joehoe, we mogen weer!'

Hans en Joke kunnen eindelijk weer naar de dierentuin: 'Joehoe, we mogen weer!'

Gepubliceerd op 13 mei 2020 om 20:33

De dierentuinen in Nederland gaan zo langzamerhand, om beurten, weer open. Woensdag was het de beurt aan de Amsterdamse dierentuin Artis en ZooParc Overloon. Zij openden hun deuren, voorlopig nog even alleen voor vaste abonnementhouders.

Hans en Joke Schweig hebben al 19 jaar een abonnement op Overloon en zijn er geregeld te vinden. Vanwege de corona-sluiting hebben ze het weken zonder hun favoriete dierentuin moeten doen. Het echtpaar was dolblij toen deze morgen de poorten weer open gingen.

IMG_3543.png

Niet gevaarlijk in de dierentuin</h2.
"Het was echt weer van: Joehoe, we mogen weer!" vertelt Joke. Het stel stond er al om 09:00 uur. "We waren de eersten." Ondanks het coronavirus vindt het stel dat het niet gevaarlijk is in de dierentuin. "Dit is het waard. In de winkels moet je uitkijken, maar hier valt het wel mee."

ZooParc Overloon is voorbereid en heeft al enkele maatregelen genomen in de dierentuin zodat het voor iedereen veilig blijft. "We hebben natuurlijk de spatschermen opgehangen die iedereen kent vanuit de supermarkten en de bouwmarkten.lees meer en een filmpje op bron::https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/dierentuin-weer-open-hans-en-joke/

lees ook ZooParc Overloon opent 13 mei de deuren voor abonnementhouders

ZooParc Overloon kan woensdag 13 mei weer de deuren openen voor abonnementhouders. Vanaf maandag 18 mei kunnen ook reguliere bezoekers het park weer bezoeken. Om de maximumcapaciteit te garanderen is bezoek alleen mogelijk na online aanmelding.lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/442087_zooparc-overloon-opent-13-mei-de-deuren-voor-abonnementhouders

Reserveer je toegang online
ZooParc hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het verplicht om op voorhand online toegang tot het park te reserveren. Ook vragen wij van jou om een tijdslot te kiezen, zodat wij de aankomsten kunnen spreiden.

 
Reserveer je toegang
 
De dierentuinen gaan weer open, Hans en Joke stonden te trappelen

Hans en Joke gaan al 19 jaar lang iedere maand naar de dierentuin, maar door de coronacrisis konden ze weken niet gaan. Nu mogen ze eindelijk weer!

Posted by Hart van Nederland on Thursday, May 14, 2020

«   »