overloon nieuws

Home » Nieuws » Schijt aan de Grens helpt mee!

Schijt aan de Grens helpt mee!

Gepubliceerd op 15 mei 2020 om 09:19

In deze coronaperiode is Schijt aan de Grens druk met het verbinden van mensen en te helpen daar waar nodig is. Met name wordt de aandacht gericht op de mensen die nog zelfstandig thuis wonen en in deze periode aan huis gebonden zijn.

We zijn een tijdje verder en we zien allerlei aanvragen en aanbiedingen binnenkomen.

Bewoners in Overloon werden verrast met een optreden van Ger Holtermans met zijn orgel ’t Klötje.  Jos Koenen (Atelier Jerusalen) en Jeanne van Maarseveen verzorgen drie prachtige optredens in Oirlo, Leunen en Veulen. Wies en Niewies waren druk in de weer met het wassen van ramen. Petra Berkers verraste een echtpaar die 65-jaar getrouwd zijn met een prachtig  zelf geschreven sprookje en troubadour Wim Kunen was degene die het spits afbeet met zijn optreden in Veulen. Dit is een kleine greep uit hetgeen aangeboden wordt door mensen die anderen een warm hart toedragen. Alle optredens zijn kleinschalig, in de voor- of achtertuin, en natuurlijk op gepaste afstand!

Bij het horen van muziek of schatergelach gingen voordeuren open en kwamen mensen naar buiten. Sommigen bleven achter het raam, maar vaak ging de deur open. Buren die elkaar al weken niet meer gezien of gesproken hadden zagen elkaar weer, ook op afstand!

 

Zowel de artiest(en) als de bewoners zijn enorm enthousiast. Vele blije gezichten en lovende reacties. En daar wordt het voor gedaan!

 

Schijt aan de Grens beschikt over een gevarieerd aanbod. Weet je iemand die in deze bizarre tijd wel een steuntje in de rug kan gebruiken?, neem dan contact op met ons. Dit kan via info@schijtaandegrens.nl of via 06-21974611.

 

Kijk op www.schijtaandegrens.nl of op Facebook voor een impressie van de activiteiten.

 

Overal wordt rekening gehouden met de RIVM-regels.

 

Deze dames kunnen ramen lappen!

Deze dames kunnen ramen lappen!

Wies en Nie Wies verrasten menigeen met een super speciale ramen was act! #wijhelpenmee #meteenknipoog #evengeenschijtaandegrens Wil je ook iemand verrassen? Of een hart onder de riem steken in deze bizarre tijd, stuur een mail naar info@schijtaandegrens.nl

Posted by Schijt aan de grens on Wednesday, May 6, 2020

«   »