overloon nieuws

Home » Nieuws » speeltuin Gewoon Buiten is een zeszwaaischommel rijker

speeltuin Gewoon Buiten is een zeszwaaischommel rijker

Gepubliceerd op 27 mei 2020 om 18:39

overloon

Overloon-De afgelopen periode heeft de speeltuin €7120 van het VSB-fonds gekregen voor de aanschaf van een zeszwaaischommel , op dinsdag 26 mei is deze nieuwe aanwinst gemonteerd en geplaatst en is hij ook al volop gebruikt. We zijn weer een aanwinst rijker.

Dankzij de diverse toezeggingen van fondsen (kind fonds en handicap en handicapNL) zijn ook 5 nieuwe speelpanelen besteld en onderweg. Onze muziek-en speelstraat kunnen we hierdoor gaan uitbreiden.Door de vele andere toezeggingen van andere fondsen heeft het fonds het gehandicapte kind ook een flinke bijdrage toegezegd aan ons voor het aanschaffen van professioneel gereedschap voor onderhoud in de speeltuin, dit hebben we gekocht bij de hubo in Overloon en hebben zij onze website van www.speeltuingewoonbuitenoverloon.nl betaald. Het speciale aan onze vernieuwde professionele website, gemaakt door Ictoria  is dat er ook een knop op zit voor slechtzienden en een knop die de vele prikkels uitschakelt voor de mensen die hier niet tegen kunnen. Kun jij ze vinden? Gaaf he? Ook zit er een doneerknop op onze website voor o.a. het sparen voor fitnesstoestellen, een waterpuls en een zandwatertafel.

Verder liggen er in de speeltuin kei leuke beschilderde keien verstopt. Deze zijn om mee te nemen en te verspreiden (of te houden) Wil jij ook een leuke kei versieren voor in de speeltuin die andere kinderen mogen zoeken en meenemen, dan is ons antwoord ja graag. Voor meer info zie fb keileukekei.

Vanaf 1 juni is de speeltuin weer zeven dagen in de week geopend.

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/ voor de foto’s van de Speeltuin in Overloon klik hier op


«   »