overloon nieuws

Home » Nieuws » streep door Voetbaldagen vanwege coronacrisis

streep door Voetbaldagen vanwege coronacrisis

Gepubliceerd op 8 juni 2020 om 22:35

Laten we beginnen dat we momenteel in een nogal gekke tijd leven en we hopen van harte dat iedereen op dit moment in goede gezondheid verkeert! Corona heeft veel invloed op ons dagelijks leven (gehad) en veel invloed op alles wat er georganiseerd wordt dit jaar. Zo ook op de Regio Voetbaldagen in Overloon.

Bij deze willen we jullie dan ook melden dat de Voetbaldagen in 2020 niet door zullen gaan. Tot onze grote spijt kunnen we niet op de gewenste manier het jaarlijkse voetbalfestijn organiseren wat we voor ogen hebben.

 

In overleg met de gemeente is gebleken dat het onder de huidige maatregelen niet mogelijk is om de Voetbaldagen te organiseren, in ieder geval niet zoals wij het voor ogen hebben. Daar zijn dan de nodige maatregelen voor nodig. Helaas kunnen we ook niet in de toekomst kijken en weten we dus niet hoe het terugdringen van de maatregelen verder gaat verlopen.

 

Een evenement zoals de Voetbaldagen vergt veel voorbereiding, er zitten vele vrijwillige uren in en het brengt bepaalde kosten met zich mee. Het is zonde als het na de voorbereiding en de gemaakte kosten niet door mag gaan. Op dit moment moest de knoop doorgehakt worden of we wel of niet doorgaan met de voorbereiding van dit jaar. Aangezien alle onzekerheid is er dus voor gekozen om dit jaar geen Voetbaldagen te organiseren.

 

Verder speelt de kwestie mee of het wel verantwoord is om 128 kinderen, 30 kaderleden, kantinepersoneel en ouders/bezoekers uit verschillende dorpen op één sportpark bij elkaar te brengen. Wij vinden op dit moment van niet.

 

Helaas, hopelijk is er begrip vanuit jullie kant omtrent dit besluit. Volgend jaar zijn we weer terug!

 

Er zal aankomende maand dus geen geld afgeschreven worden en de inschrijvingen komen te vervallen. Je inschrijving van afgelopen jaar telt dus niet mee voor volgend jaar. Volgend jaar start de inschrijving weer traditiegetrouw op 1 februari!

 

Hopelijk tot volgend jaar!

 

Met sportieve groet,

 

Organisatie Regio Voetbaldagen Overloon

http://www.overloon.devoetbaldagen.nl/home

bron: Facebook Voetbaldagen Overloon


«   »