overloon nieuws

Home » Nieuws » Hoe maak ik een speeltuin? en winactie!

Hoe maak ik een speeltuin? en winactie!

Gepubliceerd op 12 juni 2020 om 11:24

Renuka de Kundert deed afgelopen editie mee aan Kern met Pit. En met succes! Ze heeft haar droom voor de buurt verwezenlijkt en inclusieve Speeltuin Gewoon Buiten opgericht.

Hiermee werd zij trofeewinnaar van Noord-Brabant! Over haar aanpak schreef ze het boek 'Reis vol passie' vol met handige tips!

Wil jij ook weten hoe je een speeltuin of andere droom voor je buurt verwezenlijkt? Ga naar het nieuwsbericht op www.kernmetpit.nl om het boek te winnen!

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

Kijk de alle foto’s van de Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten

 

Hoe maak ik een speeltuin? en winactie!

Renuka de Kundert deed afgelopen editie mee aan Kern met Pit. En met succes! Ze heeft haar droom voor de buurt verwezenlijkt en inclusieve Speeltuin Gewoon Buiten opgericht. Hiermee werd zij trofeewinnaar van Noord-Brabant! Over haar aanpak schreef ze het boek 'Reis vol passie' vol met handige tips! Wil jij ook weten hoe je een speeltuin of andere droom voor je buurt verwezenlijkt? Ga naar het nieuwsbericht op www.kernmetpit.nl om het boek te winnen!

Posted by Kern met Pit on Wednesday, June 10, 2020

«   »