overloon nieuws

Home » Nieuws » Wil jij ook een unieke en duurzame zandwatertafel in de speeltuin?

Wil jij ook een unieke en duurzame zandwatertafel in de speeltuin?

Gepubliceerd op 17 juni 2020 om 20:58

Overloon-Afgelopen maanden is de speeltuin Gewoon Buiten gelegen in het museumpark een kabelbaan, zeszwaaischommel en binnenkort ook 5 speelpanelen rijker…Wil jij ook dat wij een duurzame zand-watertafel kunnen aanschaffen die past in de stijl van de speeltuin? Help ons dan mee, want wij hebben daar heel veel geld voor nodig!

Ga dan zoveel mogelijk lege statiegeldflessen inzamelen en lever ze in bij de Plus in Overloon en doneer jouw bonnetje bij in de brievenbus bij de flessenband. De actie loopt in de maanden juli en augustus 2020. Verspreid dit bericht onder de mensen die jij kent, zodat we hopelijk dit jaar nog een aanwinst rijker zijn.

 

De opbrengst van de ingezamelde statiegeldflessen doneert PLUS Verbeeten IMG_3723-1.jpegaan de Stichting Recreatie en Meer, zodat zij zo snel mogelijk verder kunnen met het sparen voor een zandwatertafel en later ook een heuse fitnesstuin.

 

Wat verder heel bijzonder is dat het totaalbedrag wat er opgehaald wordt, door het fonds het gehandicapte kind opgehoogd wordt met 50% waardoor het ook voor kinderen met een beperking ook toegankelijk is, want wie wil er nou niet dat alle kinderen zich welkom voelen in onze speeltuin.

 

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Wil je de ontwikkelingen van de speeltuin “Gewoon Buiten” volgen? Kijk dan op  https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

Kijk de alle foto’s van de Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten


«   »