overloon nieuws

Home » Nieuws » BIJ-zondere nieuwe kledingsponsor voor Overloonse mountainbikers

BIJ-zondere nieuwe kledingsponsor voor Overloonse mountainbikers

Gepubliceerd op 6 juli 2020 om 16:29

Overloon-De mountainbikeclub Loën uit Overloon heeft in het bedrijf Bijenhotelkopen.nl een BIJ-zondere nieuwe kledingsponsor gevonden. Om de sportieve vriendenclub in het nieuw te steken voor het zomer- en winterseizoen, werd een sponsor samenwerking gezocht met 8 lokale ondernemers. Het BIJ-zondere Overloonse bedrijf Bijenhotelkopen.nl werd als hoofdsponsor gecontracteerd.

Tenue
Het nieuwe fietstenue is met de mountainbikers samen ontworpen, uitgezocht en doorgepast. Het unieke kleding-ontwerp, met het opvallende geel-zwarte design van de hoofdsponsor, is in nauw overleg ontworpen met de professionele designers van het merk BIORACER-HUNTER uit Heerenveen. Afgelopen week zijn de fietstenues aan de Mountainbikeclub Loën uitgeleverd, precies op tijd voor de start van de zomervakantie.

Bijenhotelkopen.nl steunt lokale samenleving
We zijn er trots op om kledingsponsor te zijn van deze enthousiaste en sportieve club lokale mountainbikers’ zegt Bianca Pouw, eigenaar van Bijenhotelkopen.nl. “Iets terugdoen voor de lokale gemeenschap van het dorp Overloon, waar we leven, werken en sporten, is waar wij in geloven en wat we via deze sponsoring willen uitdragen.”.
Leon Gerrits van de Moutainbikeclub Loën vult aan: “Als vriendenclub mountainbiken we elke week met veel plezier en jaarlijks organiseren wij ons Mannen-bikersweekend op de Veluwe of in Drenthe. Een nieuw tenue was hard nodig. We willen alle sponsoren bedanken voor hun financiële ondersteuning, zodat we de nieuwe fietskleding hebben kunnen aanschaffen.”.


Samen sterk voor de regio
Andere lokale ondernemers die de Mountainbikeclub financieel ondersteunen met een logo op de kleding zijn:
B. Franken Trans, Jakom, Groene Kade, Timmerteun, Aannemer M. Jansen, T. Janssen Aanhangers, Brouwers Houtzagerij en Het Groenkompas.

Over Bijenhotelkopen.nl
De sociale onderneming Bijenhotelkopen.nl produceert en plaatst professionele bijenhotels in Nederland, België en Duitsland. Bijenhotels leveren, als kunstmatige nestgelegenheid, een belangrijke bijdrage aan de natuurlijke ondersteuning van wilde bijen en andere bestuivende insecten. Professionele nestgelegenheid en voldoende voedsel zijn van essentieel belang voor het voortbestaan van de wilde bijen. Bijenhotelkopen.nl verschaft met de duurzaam geproduceerde bijenhotels de mogelijkheid aan (lokale) overheid, bedrijven, agrariërs, scholen én natuurorganisaties om een bijdrage te leveren aan het beschermen van de wilde bijen. De bijenhotels worden met de hand gemaakt van Hollands Hout. De productie vindt plaats in de eigen sociale werkplaats in Noord-Brabant waar men werk verschaft aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zoals statushouders alsmede BIJzondere deelnemers vanuit de WIA en Wajong. Daarnaast werkt het bedrijf nauw samen met 3 sociale werkplaatsen in Venlo. Aangesloten als partner bij Nederland Zoemt, The Pollinators en NL Greenlabel.


«   »