overloon nieuws

Home » Nieuws » Bricktopia Overloon verplaatst naar 2021

Bricktopia Overloon verplaatst naar 2021

Gepubliceerd op 13 juli 2020 om 19:53

Overloon-Helaas hebben wij moeten besluiten na overleg met zaalhouder en Gemeente, dat onze beurs in van Dutchbricks  in Overloon op zondag 18 oktober geen doorgang zal vinden.

Wellicht heeft u in de agenda van Ons Eigen Erf of op de Facebookpagina van Dutchbricks gezien dat de 3e editie van Bricktopia Overloon gepland stond voor 18 oktober a.s.. Gezien de huidige coronamaatregelen heeft Dutchbricks helaas moeten besluiten om dit LEGO-evenement te verplaatsen naar  31 oktober 2021.

Wij hopen jullie dan onder betere omstandigheden weer in grote getale te kunnen ontvangen. Voor nu wensen wij iedereen een goede gezondheid en graag tot volgend jaar.

LEGO®-evenement Bricktopia In het kader van 75 jaar bevrijding Overloon

het evenement dit jaar extra aantrekkelijk gemaakt met deelnemers die in hun creaties het thema WO2 verwerken.De bevrijding zal hierbij ook in beeld gebracht worden. één van de jeugdleden is speciaal naar Normandië gegaan waardoor hij geïnspireerd raakte  tot het bouwen van een diorama dat de landingen op Omaha Beach verbeeldt meer informatie vind je op  https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/362714_75-jaar-vrijheid-volop-gevierd-en-herdacht

meer informatie vind je op Facebookpagina van Dutchbricks https://www.facebook.com/dutchbricks/

Foto: Barend Wouters, Dutchbricks

IMG_1794-1.jpg

In ‘De Pit’ te Overloon organiseert Dutchbricks een evenement rondom ’s werelds meest bekende bouwblokje


«   »