overloon nieuws

Home » Nieuws » Doe mee met de Landelijke Opschoondag

Doe mee met de Landelijke Opschoondag

Gepubliceerd op 18 juli 2020 om 10:34

De Landelijke Opschoondag 2020 is verplaatst naar het najaar.De organisatie liet eerder weten de editie, die gepland was op zaterdag 21 maart, af te gelasten. Op zaterdag 19 september 2020, tevens World Cleanup Day, wordt heel Nederland alsnog opgeroepen om naar buiten te gaan en gezamenlijk zwerfafval op te ruimen.

In een schone buurt voel je je veiliger, spelen kinderen fijner en woon je prettiger!
Help mee je buurt schoon te maken.

Samen voor schoon

Ieder jaar is er een Landelijke Opschoondag. In heel Nederland komen deze dag buren, verenigingen en sportclubs samen in actie voor een schonere buurt. Zo werken ze aan meer bewustzijn rondom zwerfafval. De dag draagt daarnaast bij aan meer verbondenheid en is vaak hartstikke gezellig. Daarom zet ook het Land van Cuijk en Boekel ieder jaar weer in op een succesvolle opschoondag.

Doe mee

Om de Landelijke Opschoondag een succes te laten zijn, is het belangrijk met zoveel mogelijk bedrijven, buurtbewoners, lokale buurtverenigingen en sportclubs mee te doen. 

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden als: 

Opschoonmaterialen

Veiligheid voor alles. Als je je bij ons aanmeldt, krijg je van ons veiligheidshesjes, werkhandschoenen, zwerfafvalzakken en natuurlijk afvalknijpers.

Opschoondagen voor scholen

Met de klas of de hele school meedoen aan de Landelijke Opschoondag kan ook! Hiervoor hebben we twee doordeweekse dagen geprikt in de week ná de Landelijke Opschoondag. Je kunt op dinsdag en/of op donderdag meedoen.

Meld je hier aan als school.

Cadeautje

Alle kinderen die meedoen, krijgen een cadeautje! Deze stoppen we bij de opschoonmaterialen in het pakket. Wat het cadeautje is, blijft voorlopig een verrassing.

 Speciaal voor verenigingen

Als vereniging krijg je een kleine vergoeding als je meedoet aan de Landelijke Opschoondag! Deze is bedoeld voor de clubkas. Doe je met 5 of meer mensen mee dan krijg je € 20,-. Ben je met 10 of meer dan krijg je € 40,-. De vergoeding wordt ná de Landelijke Opschoondag overgemaakt op de rekening van de vereniging.

Meld je hier als vereniging aan.

Vragen

Vragen kan je stellen door een e-mail te sturen naar info@afvalaanbieden.nl . Bellen kan ook: 0485-338352.

Meer info op bron:https://www.afvalaanbieden.nl/zwerfafval/landelijke-opschoondag


«   »