overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 9 augustus 2020 om 13:42

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Fruit-ijsjes in ZooParc Overloon: dieren genieten van verkoeling tijdens hittegolf

8 aug. 2020

Overloon, 8 augustus 2020 - Tijdens deze hittegolf krijgen de dieren in ZooParc Overloon extra verkoeling in de vorm van fruit-ijsjes, zoals bijvoorbeeld de zwarte slingerapen.

Lees meer »

 

hitteplan en smogwaarschuwing

7 aug. 2020

Het is warm vandaag. En het wordt nog veel warmer de komende dagen. Voor veel mensen betekent dat genieten op het strand of in de tuin.Voor anderen is het niet zo fijn en voor groepen kwetsbare mensen brengt het hete weer zelfs risico’s met zich mee. Daarom activeert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  vanaf 6 augustus 2020 het Nationaal Hitteplan.

Lees meer »

 

Grip op coronavirus met lokale maatregelen

6 aug. 2020

De Nederlandse corona-aanpak is erop gericht het virus maximaal onder controle te krijgen, de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving te beschermen. In de aanloop naar de zomerperiode hebben we gezien hoe belangrijk het is om ons aan de maatregelen te blijven houden. 

Lees meer »

 

Vier Nederlandse dierenparken verplichten mondkapjes bij personeel

5 aug. 2020

De medewerkers van vier Nederlandse dierenparken dragen vanaf vrijdag verplicht mondkapjes als ze in contact komen met bezoekers. Het gaat om Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, ZooParc Overloon, Dierenrijk in Mierlo en AquaZoo Leeuwarden.

Lees meer »

 

Boerenpicknick tussen de koeien

3 aug. 2020

Op zondag 23 augustus organiseert boerderij De Klef een boeren picknick in het weiland! Een gezellige middag picknicken tussen de koeien die aan het grazen zijn in de wei.

Lees meer »

 

Politie zoekt eigenaar fiets

2 aug. 2020

Overloon-De politie zoekt de eigenaar van deze fiets.Deze fiets is door de politie aangetroffen in Overloon. Herkent iemand deze fiets?De politie komt graag in contact met de rechtmatige eigenaar.

Lees meer »


«   »