overloon nieuws

Home » Nieuws » verjaardagenactie ondanks corona groot succes

verjaardagenactie ondanks corona groot succes

Gepubliceerd op 21 augustus 2020 om 14:56

Verjaardagenactie Overloon is blij dat de jarigen van Overloon ook in deze rare Corona tijd gewoon hun steentje bij blijven dragen aan de verjaardagenactie! En de opbrengst dan ook niet onder doet ten opzichte van vorig jaar dezelfde periode!

Ik had onze collectanten wel willen kussen, maar dat mag echt niet, heeft Mark Rutte vorige week nog nadrukkelijk gezegd. “Houd je in. Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor je opa en oma”. Ik héb me ingehouden, maar met moeite…!
Vanwaar deze euforische neiging, zult u vragen. Nou, zoals u weet, zijn we vanwege het corona virus half maart noodgedwongen gestopt met ons bezoek aan de jarigen.Begin juli hebben we voorzichtig de draad weer opgepakt. Naast de jarigen van juli hebben we ook diegene bezocht, die in de voorgaande maanden ’n jaartje ouder zijn geworden.We hoopten maar dat zij begrip zouden hebben voor onze verlate rondgang.En, jawel hoor, zij doneerden alsof we niet weggeweest waren. Twee keer moesten we naar de bank, omdat het in een keer niet allemaal mee kon. Totaal konden we maar liefst € 2.020,17 bijschrijven op onze rekening.En dán mag je niet kussen…!

Beste jarigen van de afgelopen maanden, heel veel dank voor jullie royale bijdrage voor het Overloonse kinder- en jeugdwerk. Ook jullie zou ik wel willen kussen, maar ja, die Mark Rutte…”

 

Info 

VOOR en DOOR Overloon!

De verjaardagenactie is een stichting die al meer dan 60 jaar bestaat in Overloon en verenigingen voor kinderen en jeugd tot 16 jaar in dorp van Overloon jaarlijks met een mooi bedrag ondersteunt om activiteiten te kunnen organiseren!

 

VOOR Overloon DOOR Overloon!

Er is er een jarig……En er komt een vrijwilliger van de verjaardagenactie aan de deur!

Wellicht kent u de verjaardagenactie al en steunt u onze stichting al vele jaren?
Misschien ook niet? Dan vertellen we u graag wat de verjaardagenactie is en doet!
De verjaardagenactie is een stichting die al meer dan 60 jaar bestaat in Overloon en allerlei activiteiten / verenigingen voor kinderen en jeugd tot 16 jaar in ons dorp jaarlijks met een mooi bedrag ondersteunt.
Activiteiten die door alle kinderen van Overloon in meer of mindere mate bezocht worden.

Mede door de financiële bijdrage van de verjaardagenactie kunnen activiteiten nog steeds op een goede manier georganiseerd worden in ons dorp!
Afgelopen jaar hebben we de volgende activiteiten met mooie bedragen kunnen ondersteunen:
· Oranjecomité
· Scouting
· Schoolverlaters
· Jeugdcarnaval
· St. Nicolaascomité
· SJIL
· Kindervakantieweek
· Jeugdkamp SSS’18

Het geld daarvoor wordt ingezameld bij de mensen die de verjaardagenactie steunen.
In de week van hun verjaardag komt er een vrijwilliger van de verjaardagenactie aan de deur om hen te feliciteren maar ook om een vrijwillige bijdrage via een verjaardagenactie zakje te vragen.
Vele inwoners van Overloon, in alle leeftijden, ondersteunen op deze manier de verjaardagenactie en daarmee de activiteiten voor de jeugd van Overloon.

Bent u woonachtig in Overloon en nog geen deelnemer van de verjaardagenactie?
Maar wilt u dit wel graag worden en uw steentje bijdrage aan de leefbaarheid van Overloon?!
Stuur dan een messenger bericht en we nemen contact met u op!

meer informatie vind over de verjaardagsactie op Facebook www.facebook.com/Verjaardagenactie-Overloon


«   »