overloon nieuws

Home » Nieuws » feest in de speeltuin gewoon Buiten

feest in de speeltuin gewoon Buiten

Gepubliceerd op 26 augustus 2020 om 19:15

De Landelijk Finale van Kern met Pit vindt dan plaats en dat gaan we vieren en wel op zaterdag 5 september tussen 12 en 18 uur….. Zoals jullie weten zijn wij winaar van Noord-Brabant geworden en nemen wij het die dag op tegen de andere provincies….. De finale zal niet in Amersfoort zijn maar er is een Feestelijke-online- prijsuitreiking.

In de speeltuin kun je die dag volop genieten van de speeltoestellen….Verder maken wij er een feestelijke dag van met wat lekkers te eten en te drinken…….

Om 16.00 uur zal de show beginnen. De presentatie zal in handen zijn van Art Jan de Vries. Ergens in Nederland zullen de prijswinnaars  tijdens de uitzending onverwacht bezoek krijgen van de juryleden.

  • Derde prijs: de Bronzen pit twv 1.000 euro
  • Tweede prijs : de Zilveren pit twv 2.000 euro
  • Eerste Prijs:De Gouden Pit twv 3.000 euro

Ook zullen ze bekend maken welke provincie het beste filmpje had gemaakt. Deze krijgt 1.000 euro.

 

Voor ons dus een spannende dag en uiteraard staat die dag in het teken van verbinding…Zien we jou ook? Mochten we in de prijzen vallen, wat we natuurlijk hopen, dan zal dit bedrag bijgelegd worden voor het sparen voor een zand-watertafel….Hoe gave aanvulling is dat?

 

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan hopen  we dat je voor ons zult duimen….

 

Uiteraard mag je kleingeld meenemen voor in de slak en/of de melkbus….Dit bedrag zullen we ook bijleggen bij de zandwatertafel, deze kost namelijk bijna €10.000…..

 

Wij verheugen ons op die dag en hopen op jouw komst.

 

Met sportieve groet,

 

Namens het bestuur van Stg recreatie en Meer

Renuka de Kunder

Erwin Litjens

Theo Weenink

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

Kijk de alle foto’s van de Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten


«   »