overloon nieuws

Home » Nieuws » Een gezond lichaam en een gezonde mind-set tijdens het online groepstraject

Een gezond lichaam en een gezonde mind-set tijdens het online groepstraject

Gepubliceerd op 27 augustus 2020 om 19:44

Wanneer je gewicht wil verliezen, meer energie wilt hebben, oude gewoontes wilt afleren of gewoon beter voor jezelf wilt zorgen staat een gezond voedingspatroon voorop.

Géén dieet, maar echte gedragsverandering en de juiste mind-set zorgen ervoor dat jij blijvend, gezonde keuzes kunt maken.

Wanneer ik klanten begeleid naar een gezond voedingspatroon geef ik door middel van voorbeeldmenu’s, recepten en informatie kennis over WAT te eten. WAT is goed voor een goede stofwisseling, stoelgang, verzadiging, energielevel etc.Maar wist je dat de meesten over dit gedeelte al best wat kennis bezitten? Waarom voelen dan toch zoveel mensen zich niet prettig in het eigen lichaam, hebben ze weinig energie of vervallen ze in ongezonde gewoontes met schuldgevoel als gevolg?

 

Tijdens een dieet wordt vaak alleen aandacht besteed aan WAT te eten. Supereffectief als je vooral snel gewicht wil verliezen. Maar veel gehoorde uitspraken zijn dan ‘Dat mag ik niet’  of ‘Dat is niet goed voor mij’. Een belangrijke reden waarom een dieet niet vol te houden is. Er wordt gedacht in extremen en niet in een goede balans.

 

Maar hoe houd je het dan wel vol?

 

Denk, naast het WAT, ook eens aan HOE je eet, WANNEER je eet en last but not least WAAROM je eet. Deze factoren hebben een rechtstreekse verbinding met onze gewoontes, opvoeding en mind-set. Door aan de WAT, HOE, WANNEER en WAAROM aandacht te besteden, creëer je bewustwording en kun je zorgen voor een blijvend gezond voedingspatroon.

 

Tijdens het online groepstraject van 7 september staan al deze factoren centraal.

  • Ben jij even helemaal klaar met die tijdelijke diëten, maar wil je graag gezonder leven en je vooral gezonder voelen?
  • Wil jij begeleid worden door een deskundig en betrokken voedingsconsulent en Mental Coach?
  • Zie jij de meerwaarde van een groep om met elkaar te kunnen leren en elkaar te kunnen motiveren?

 

Bezoek de website van www.rootscarrots.nl

Lees meer, laat je vrijblijvend informeren tijdens een gratis kennismakingsgesprek en SCHRIJF JE IN, want we starten al snel!

 

Stap voor stap een stukje bewuster en gezonder….

Hopelijk tot snel,

 

Anke Philipsen – Roots & Carrots

Voedingsconsulent & Mental Coach


«   »