overloon nieuws

Home » Nieuws » Overlast hangjongeren / vandalisme

Overlast hangjongeren / vandalisme

Gepubliceerd op 12 september 2020 om 12:57

Overloon-Op vrijdagavond 11 september 2020 om 23:20 kom ik thuis van het zaalvoetbal in Venray.Ik ben toen gelijk naar mijn berging gelopen, en heb het oud papier opgepakt en aan de straat gezet om opgehaald te worden de volgende dag.Dit betrof 1 doos.

Om 23:30 uur wordt er bij mijn appartementencomplex aan de Lange Akker in Overloon op alle 5 de adressen op de bel gedrukt. Ik hoor buiten een groep jongeren (6 tot 8 personen) luidruchtig voor mijn appartement langsgaan. Mogelijk onder invloed van alcohol? Ik hoorde 1 persoon ook een opmerking maken over een VVV-Venlo sjaal, die boven mijn raam in de keuken hangt. Ik heb even uit mijn raam gekeken, en ik zie de groep jongeren lopen.Om 23:45 uur ben ik boven de was aan het ophangen, en toen hoorde ik 4x een ‘knal’, waarbij het leek dat er iets kapot werd gemaakt. Ook hoorde ik dat er iets kapot werd gescheurd terwijl ik boven was. Ik vertrouwde het niet en ben een halve tot 1 minuut later ongeveer naar onder gelopen.

Toen ik uit mijn raam keek, zag ik dat AL MIJN OUD PAPIER over de straat lag!

Nadat ik een tijdje niks meer hoorde, ben ik even naar buiten gelopen om de schade op te meten. Er lag papier vanaf het kruispunt Lange Akker / Hoge Akker tot aan de (flauwe) bocht op de Lange Akker (ongeveer 15 á 20 meter?). Vooral op het kruispunt lag heel veel!

Ik heb ’s avonds een paar foto’s gemaakt als bewijs.

 

’s Morgens om 07:00 heb ik 12 foto’s gemaakt van de ravage. Ik heb mijn vader gebeld voor een bezem en handveger / blik om het zelf op te ruimen om 08:00 uur.

5 minuten later kwam ik een oud-klasgenote van mij tegen die aan het hardlopen was. Zij woont 100 meter bij mij vandaan. Ze zag de ravage, en heeft toen zelf aangeboden om mee te helpen met opruimen. Dat vond ik heel fijn!

Vooral het kruispunt was écht 1 puinzooi!

We zijn hier ongeveer 20 minuten mee bezig geweest.

 

Ook mijn buurvrouw heeft gehoord dat er mensen aanbelden de avond ervoor. Ook van andere voorbijgangers hoorde ik dat er de 2 dagen daarvoor ook regelmatig overlast was van, onder andere, vuurwerk. Ook mijn oud-klasgenote heeft dit gehoord.

 

Met vriendelijk groet,bezorgde inwoner van Overloon

Waar meld ik wat?

Een melding maakt u zowel via telefoonnummer 0900-8844 als aan de balie van een politiebureau. Natuurlijk kunt u ook een melding maken via de Wijkagent van Boxmeer Zuid Groeningen I Vierlingsbeek I Maashees I Holthees I Overloon voor vragen kun je haar mailen naar janne.blom@politie.nl of bij de Dorpsraad Overloon Mail:https://www.dorpsraadoverloon.nl/contact

 Whatsapp mijn!

Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur mijn jouw nieuws op 0637739180!

Voor nieuws kunt u ook mailen naar info@overloonnieuws.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.