SSS’18 kan niet op tegen Geldrop en verliest verdiend

Gepubliceerd op 27 september 2020 om 21:22

De wedstrijd was nauwelijks twee minuten oud of SSS’18 keek al tegen een 0-1 achterstand aan. Het was Romano ter Linde, die SSS’18 met de neus op de feiten drukte. SSS’18 was niet bij de les en in de 8e minuut werd een corner uitstekend ingekopt terwijl de verdediging van SSS’18 erbij stond te kijken:0-2Het was Richard van Malten, die wist te scoren.

Het was het begin van achter de feiten aanhollen. Even leek het erop dat SSS’`18 kon scoren na een goede combinatie tussen Frits Lucassen en Bas Joosten in de 15e minuut maar de bal leverde uiteindelijk een corner op, zonder resultaat. Een bijzonder snelle counter, die de 0-3 inluidde. Stijn Lanen kwam plotseling vrij voor keeper Sjoerd Cornelissen en hij wipte de bal over de uitgelopen Overloonse keeper in het verlaten doel: 0-3. In de 27e minuut kreeg  Bas Joosten opnieuw last van een eerder opgelopen blessure en hij werd vervangen door Burak Tastan. In de 30e minuut was het al weer raak. Dit keer was het Ron Janssen, die wist te scoren:0-4. Vlak voor rust leek SSS’18 op te leven en twee goede kansen werden om zeep geholpen. De eerste poging door een schitterende redding van de uitstekende Geldropse keeper en vlak voor het rustsignaal had Koen Voesten de bal voor het inkoppen, maar ook hij slaagde er niet in.

Zou SSS’18 in de tweede helft uit een ander vaatje gaan tappen? Niets was minder waar. Reeds in de 51e en 58e minuut scoorde Geldrop weer tweemaal n keek SSS’18 tegen een 0-6 achterstand aan. Ook Wout Janssen viel geblesseerd uit en hij werd vervangen door Roy Franssen. Nick van Ool was al eerder vervangen door Willem Kuenen. Dat Rik Groot nog twee keer raak kon scoren, bepaalde de eindstand op 2-6.

Zondag gaat SSS’8 op bezoek bij Heeze. Kansen creëren gaat SSS’18 wat betere af maar of dat voldoende is om punten te verzamelen zal nog moeten blijken.