Voetbalsters SSS’18 ‘verdiend’ onderuit in Uden

Gepubliceerd op 11 oktober 2020 om 18:25

UDEN – De voetbalsters van SSS’18 hadden afgelopen zondag niks in te brengen tegen het veel sterkere UDI’19/CSU. De ploeg van coach Jan van Oijen werd met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.

door Jean Querelle 11-10-20,In de beginfase waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar nadat Eva van Rijswick de bal ongelukkig in eigen doel werkte, trok UDI de wedstrijd naar zich toe. Al voor rust verdubbelde de thuisploeg de score en werd duidelijk dat SSS een zware middag tegemoet ging. „UDI was voetballend beter en reageerde sneller op situaties. We liepen bijna de hele wedstrijd achter hun aan”, vertelde Van Oijen na afloop. In de tweede helft ging de ploeg uit Overloon op zoek naar de aansluitingstreffer, maar wist in tegenstelling tot UDI niet te scoren.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/voetbalsters-sss-18-verdiend-onderuit-in-uden~a42dca50/