overloon nieuws

Dinoweken in ZooParc Overloon verlengd

Gepubliceerd op 20 november 2020 om 14:21

Vanaf donderdag 19 november zijn de pretparken, dierentuinen en musea weer geopend! Om dat te vieren zijn de Dinoweken in ZooParc Overloon verlengd tot en met 13 december 2020. 

Zet een stap terug in de tijd en ga op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino’s. Langs de wandelroute ontdekt u 14 verschillende dino’s, waaronder een Tyrannosaurus Rex! Opgepast, sommige dino’s zijn levensecht en kunnen zelfs bewegen en geluid maken. Uiteraard zijn er extra coronamaatregelen in acht genomen om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Klik hier voor tickets 

ZooParc Overloon is overgenomen door veertien kolossale dieren. De levensechte dinosaurussen in het park.(Foto: ZooParc Overloon)

Onder meer een Stagosaurus van zeven meter, een Brachiosaurus van zes meter en een Tyrannosaurus Rex van zeven meter zijn in het park te zien tijdens de Dinoweken. Deze levensechte creaties, waarvan een aantal bewegen en geluid maken, zijn normaal gesproken onderdeel van World of Dinos, de grootste dino expo van Europa. Bij alle dieren staan borden met informatie over de gewoonten, het eetgedrag en manier van leven. 


«   »