overloon nieuws

Cyril van den Bosch nieuwe wijkagent

Gepubliceerd op 21 november 2020 om 13:06

De wijkagent is vaak in de wijk te vinden. Hij is aanspreekbaar voor u als wijkbewoner, want u weet als geen ander wat er speelt en leeft in uw wijk. 

U kunt met structurele problemen en wijkgerelateerde vragen bij hem terecht. Hij voert zijn werkzaamheden uit vanuit het team Cuijk en is te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 en via www.politie.nl (Mijn Buurt). Als de wijkagent niet aanwezig is, kunt u een bericht voor hem achterlaten. Bel voor spoedgevallen met 112. De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij of zij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent Groeningen | Vierlingsbeek | Maashees | Holthees | Overloon.bron: www.onseigenerf.nl

 

Cyril van den Bosch

Bereikbaar via:Algemeen nummer 0900 - 8844

 

Werkgebied

Groeningen, Vierlingsbeek, Maashees, Holthees en Overloon

Contactformulier

Via het formulier kunt u contact opnemen met uw wijkagent.klik hier 

Let op: het formulier is uitsluitend bedoeld voor niet spoedeisende hulp. Wilt u direct contact met de politie belt u dan 0900-8844. Bij spoed bel 112.


«   »