overloon nieuws

Home » Nieuws » Bonte Avond online!

Bonte Avond online!

Gepubliceerd op 1 december 2020 om 21:38

overloon

De Bonte Avond gaat in 2021 online! Check het filmpje, met daarin speciaal een boodschap voor iedereen tussen de 16 en 25 jaar. Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het de huibuuke dan weten!

Correspondentieadres

info@huibuuke.nl

Bonte Avond 27-01-2019 Het waren weer Vier geweldige avonden tijdens de uitverkochte Bonte Avond van de huibuuke.Met op zondagavond de onthulling van  Huibuuk van 't Jaor Henk Vloet.

Het is eigenlijk de voorpret van het nieuwe Carnavalsseizoen van de huibuuke de Bonte Avond van Carnavalsvereniging zijn een begrip in Overloon. Een lekker avondje uit en genieten van diverse optredens en muziek.Kortom; avonden die een goede opwarmer zijn voor het naderende carnaval.Met enkele nieuwe spetterende acts in de voorgaande jaren, zijn de verwachtingen van de Bonte Avond erg hoog.Met een combinatie van diverse groepen die jaarlijks terugkomen en tal van vernieuwende elementen de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt.Door de grote variëteit in de acts en de bevlogenheid van de deelnemers zijn de huibuuke trots op deze gezellige Vier avonden.het Publiek genoot met volle teugen te genieten van al het talent uit overloon.meer foto's en formatie over de carnaval op de website van de   Carnavalsvereniging van de huibuuke op www.huibuuke.nl of op https://www.facebook.com/huibuuke

Klik hier voor de foto’s  2019 

Check het filmpje, met daarin speciaal een boodschap

Bonte Avond 2021

De Bonte Avond gaat in 2021 online! Check het filmpje, met daarin speciaal een boodschap voor iedereen tussen de 16 en 25 jaar. Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het ons dan weten!

Posted by Stichting De Huibuuke on Monday, November 30, 2020

                                                     BonteAvond27-01-2019-120.jpg

                                                     BonteAvond27-01-2019-56.jpg


«   »