overloon nieuws

Angels Rule - Sparkling Christmas Livestream

Gepubliceerd op 13 december 2020 om 11:10

Een sfeervol kerstconcert vol lichtjes en hartverwarmende songs.Je kunt het concert op 19 december om 21.00 uur digitaal bijwonen via een livestream. 

Kaarten voor de livestream zijn te koop.Na aankoop ontvang je een persoonlijke link waarmee je het concert thuis kunt bekijken. 

Kerst kan niet beginnen voordat ik bij Sparkling Christmas van Angels Rule ben geweest!” Het is een veelgehoorde opmerking van fans die al ruim tien jaar komen genieten van de kerstconcerten van deze populaire groep. Sparkling Christmas is inmiddels een traditie voor velen en dit jaar voor het eerst te zien en horen in Schouwburg Cuijk. 

 

Angels Rule bestaat uit vocalisten Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen en Roel Verheggen. Dit seizoen gooiden ze hoge ogen bij het tv-programma ‘We want more’. Samen met hun vaste pianist Robert Lemmens en gitarist Maarten Jung trakteert Angels Rule het publiek deze avond op de mooiste kerstklassiekers, afgewisseld met ander repertoire. Een sfeervol kerstconcert vol lichtjes en hartverwarmende songs.  

 

Een extra steuntje in de rug! Mocht je de live-stream met meerdere mensen thuis bekijken, dan is €10 natuurlijk een schijntje! Als jij er ook zo over denkt dan bestaat de mogelijkheid om ons, bij het kopen van een ticket, extra te ondersteunen in de vorm van een vrije gift of het meebestellen van ons nieuwe live-album 'Wings' (of natuurlijk allebei 

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jou een ultiem kerstgevoel te kunnen geven! Dus waar wacht je nog op?

Bestel je tickets hier: https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/event/angels-rule-livestream 

 

website www.angelsrule.nl 

Facebook https://www.facebook.com/AngelsRuleNL/

youtube https://www.youtube.com/channel/UCDc4IuwSJYndzDyyaIOzTNQ/featured


«   »