Kort restaurantavontuur

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 19:58

NIJMEGEN /Overloon- Hotels in de regio worden platgebeld door gasten die hun het geboekte arrangement met de kerst willen afzeggen. Receptionisten hebben nauwelijks tijd om de telefoon aan te nemen.  ,,Goedemorgen, heeft u even een momentje?’’

door Henk van Gelder 15-12-20.Restauranthouder Jaap Volman verhuisde zijn ‘restaurant Boompjes’ uit Overloon naar Van der Valk hotel in Cuijk. Hij kookte afgelopen zaterdag voor het eerst voor de hotelgasten. Het was superleuk en een mooie samenwerking met Van der Valk. Alles keurig op anderhalve meter afstand. Het personeel vond het geweldig om weer echt gasten aan tafel te bedienen.” 

Ik hoop dat mensen ons ondersteu­nen door een thuismenu te bestellen

Jaap Volman , Restauranthouder Boompjes kookte voor hotelgasten Van der Valk

Donderdag haalt hij zijn spullen weer op. ,,Ik snap het wel. De besmettingen zijn extreem.” Al vreest hij langzamerhand voor zijn bedrijf. ,,We zijn in 2018 gestart. Dan heb je een aanloopfase nodig. De steun wordt bepaald op omzet van 2019. Die was toen nog niet op niveau. Ik hoop nu dat mensen ons komen ondersteunen en bij ons een menu voor thuis willen bestellen. Zo kunnen we nog overleven.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/arnhem/hotels-in-regio-platgebeld-door-gasten-die-niet-meer-met-kerst-willen-komen~a837161b/

lees ook 5-gangen Boompjes arrangementen inclusief overnachting

Op de zaterdagen 12 en 19 december koken wij bij het mooie van der Valk hotel in Cuijk! We verhuizen voor 2 dagen Boompjes Restaurant met de hele brigade om u volledig in de watten te leggen. Kom exclusief genieten van een culinair 5-gangen diner inclusief aperitief, amuse, wijn arrangement en tafelwater. Het arrangement is inclusief overnachting en uitgebreid ontbijtbuffet.Overnachting in een comfort kamer lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/553785_5-gangen-boompjes-arrangementen-inclusief-overnachting